Puncte Weight Watchers Musli cu fulgi de iaurt si bucati de capsuni, Morning Sun
Denumire originală: Knusper musli mit JoghurtFlakes
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Musli cu fulgi de iaurt si bucati de capsuni, Morning Sun" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 9.5 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 17.2 g/100g | Carbohidraţi | 62.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | 8 g/100g | Fibre | 7.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 21.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 9.2 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: cereale, musli
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Musli cu fulgi de iaurt si bucati de capsuni, Morning Sun"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Pernute crocante cu umplutura de ciocolata in fulgi de cereale si musli, Dr. Oetker (9.4 puncte WW)
- Cereale crocante cu alune si miere Crunchy Nut, Kellogg's (9.4 puncte WW)
- Cereale crocante (Musli) cu fructe, ovaz si nuci, Jordans (9.4 puncte WW)
- Musli multifruct, Vitalis (9.4 puncte WW)
- Cereale crocante, Allos (9.4 puncte WW)
Alimente similare
- Desert dietetic cu iaurt, capsuni si fulgi de cocos (0.9 puncte WW)
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharina. Se zdrobesc capsunile si se incorporeaza cu iaurtul. Se adauga fulgii de cocos. La sfarsit se adauga gelatina preparata conform informatiilor de pe plic. Se da la rece pana se incheaga bine. Pofta ... - Mix/amestec (musli) de fructe uscate, cereale, alune/nuci, obisnuit, cu bucati de ciocolata, fara sare, cu nuci si seminte (12.3 puncte WW)
- Iaurt cu cereale si bucati de caise, Yoplait (2 puncte WW)
- Iaurt cu bucati de fructe de padure, Clever (2 puncte WW)
- Desert cu iaurt si capsuni (1 puncte WW)
Se face gelatina conform indicatilor de pe plic. Se bat albusurile spuma cu zaharul si siropul, se adauga iaurtul= branza si apoi capsunile si la urma gelatina calduta, se pune in recipient si apoi la frigider ...