Puncte Weight Watchers Paine, cu faina de ovaz, prajita
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine, cu faina de ovaz, prajita" din categoria "Paine".
Puncte Weight Watchers | 5.4 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 4.8 g/100g | Carbohidraţi | 52.7 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.764 g/100g | Fibre | 4.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.85 g/100g | Zaharuri | 8.84 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 1.715 g/100g | Proteine | 9.2 g/100g | |
Sodiu | 651 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: paine, faina, ovaz, prajita
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine, cu faina de ovaz, prajita"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"
- Paine din faina neagra, ToasTina (5.3 puncte WW)
faina neagra de grau, apa, ulei, drojdie, gluten, sare iodata, extract de rozmarin - Chifle cu faina graham 55%, Galmopan (5.3 puncte WW)
- Toast Bio 4 Corn, Savoria (5.3 puncte WW)
Organismul tau va beneficia de fibra , fier, aminoacizi, antioxidanti,calciu, seleniu, magneziu, fosfor si vitaminele B si E - Paine cu cartofi, Pan Pro (5.3 puncte WW)
- Paine toast Panzucca, Savoria (5.3 puncte WW)
Organismul tău va beneficia de fibre, antioxidanti, beta-caroten, săruri minerale, fitonutrienti, fier, calciu, magneziu, iod, potasiu, fosfor, sodiu si vitaminele A, B, E si C.
Alimente similare
- Paine, din tarate de ovaz, prajita (4.8 puncte WW)
- Paine, cu putine calorii, din tarate de ovaz, prajita (4.3 puncte WW)
- Paine, cu faina de ovaz (4.9 puncte WW)
- Paine, cu putine calorii, din faina de ovaz (4.5 puncte WW)
- Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de in (7.2 puncte WW)
Laptele se incalzeste putin, se adauga sarea, zaharul si untul/uleiul.Faina se cerne si se amesteca cu drojdia uscata.Se adauga laptele, oul, semintele de in si se framanta un aluat moale. Se framanta ~10-15 minute, pana ...