Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle

Denumire originală: Vollkorn Brot

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle" din categoria "Paine".

Puncte Weight Watchers 4.1 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 1.4 g/100g Carbohidraţi 46.9 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 4.7 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 0.8 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 9.3 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: faina, paine integrala, amestec

Informaţii/ingrediente

faina integrala de grau 80%, fulgi de ovaz 7%, faina integrala de secara 4%, maia uscata de secara, drojdie uscata, sare iodata, faina de malt, extract de malt din orz si secara, regulator de aciditate acetat de sodiu, otet de mere, dextroza, amelioratori fosfat de calciu si acid ascorbic, acid folic. Poate contine urme de lupin si susan.

Descrierea producător/Mod de preparare

Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min.

Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute.

Dupa care se unge suprafata painii cu apa, se cresteaza si se da la cuptorul preincalzit la 230grade.

Dupa 10 minute se scade temperatura la 200grade.

Durata de coacere pentru 1kg 55-70minute, 1/2kg 45-60minute si pentru chifle 15-25min.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"

  1. Paine cu faina dietetica, Boromir (4.1 puncte WW)
    faina dietetica 50% faina neagra de grau faina alba de grau apa drojdie sare iodata aluat acid(faina de secara, apa) gluten de grau bogata in fibre
  2. Rugbrød, paine secara cu seminte susan (4.1 puncte WW)
  3. Paine cu secara, Zaris (4.1 puncte WW)
    faina tip 650, faina malt, plamada uscata, secara, apa, sare iodata, drojdie, dexatroza, sirop de glucoza, acid absorbic, cistenina, antiaglomerat, ulei vegetal,
  4. Paine cu secara, Rotunda Romaneasca (4.1 puncte WW)
    făină albă de grâu, apă, secară 11,8% (făină, plămadă uscată, malţ măcinat), drojdie, sare iodată, gluten din grâu, făină de soia, amidon din grâu fermentat, făină neagră de grâu.
  5. Paine alba, ASDA (4.1 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: