Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Paine roggen, Wasa

Denumire originală: Roggen dunn

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine roggen, Wasa" din categoria "Paine".

Puncte Weight Watchers 5.7 /100g Colesterol 1 mg/100g
Grăsimi 1 g/100g Carbohidraţi 67 g/100g
Grăsimi saturate 1 g/100g Fibre 14 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 1 g/100g
Grăsimi mononesaturate 1 g/100g Proteine 9 g/100g
Sodiu 0 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: paine, paine wasa

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine roggen, Wasa"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"

  1. Foi Tortilla, faina integrala, Santa Maria (5.7 puncte WW)
  2. Paine crocanta, Falu (5.7 puncte WW)
  3. Paine, alba, preparata obisnuit, prajita (5.7 puncte WW)
  4. Paine, de grau integrala, preparata comercial, prajita (5.7 puncte WW)
  5. Paine, irlandeza, preparata dupa reteta (5.7 puncte WW)

Alimente similare

  • Paine crocanta bio din secara integrala, Roggen (4.6 puncte WW)
  • Paine tip Wasa, Montignac (3.6 puncte WW)
    Se amesteca toate ingredientele. Se lasa deoparte aprox 20 min. Intre timp se incinge cuptorul. Apoi se intinde o foaie subtire , se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se ...
  • Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (5.6 puncte WW)
    Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ...
  • Wasa de casa (6.1 puncte WW)
    Se dizolva drojdia in apa calduta, apoi se adauga faina pana obtinem coca. Se framanta si se intinde foaia foarte subtire. Se taie apoi in diverse forme si se baga la cuptor aproximativ 15 minute
  • Wasa de casa - tynna (8.6 puncte WW)
    Se amesteca pana devine un aluat elastic, adaugand apa putin cate putin. Se imparte bucati egale care se intind mai subtire, si se coc pe hartie de copt in cuptor pana devin crocante.

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: