Puncte Weight Watchers Paine tip Wasa, Montignac
Denumire originală: Paine tip Wasa, Montignac
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine tip Wasa, Montignac" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 3.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 1.7 g/100g | Carbohidraţi | 41.1 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9.1 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: wasa
Informaţii/ingrediente
- 1 cana (250 ml) faina integrala - 140 gr
- 1 cana tarate fine -90 gr
- 1 pliculet drojdie uscata - 7 gr
- 1 cana apa
- sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele. Se lasa deoparte aprox 20 min. Intre timp se incinge cuptorul. Apoi se intinde o foaie subtire , se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se inteapa cu furculita si se da la cuptor pt 20 min
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Paine proteica cu tarate "Slabuta" (3.6 puncte WW)
In 500 ml apa calduta se pune fructoza, drojdia, toata tarata si 225 gr faina. Se amesteca bine. Se pune intr-un loc cald (cuptor putin incalzit), pentru 45 minute. Se adauga uleiul, sarea si restul de faina, ... - Paine proteica multicereale (3.6 puncte WW)
Se amesteca ingredientele uscate, drojdia se dizolva in apa calduta si se inglobeaza prima in amestecul de faina, apoi se adauga restul de apa, cat sa iasa o coca destul de moale si lipicioasa, care ... - Paine integrala de secara, a la mayya (3.4 puncte WW)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine. - Clatite cu faina integrala, mayya (3.1 puncte WW)
am obtinut 4 clatite cca 51.5g fiecare.
Alimente similare
- Paine montignac, mayya (4.3 puncte WW)
Am Obtinut 9 chifle crocante a cate 57 g fiecare,in total 532g de paine monti. - Paine Montignac - reteta Adina (3.2 puncte WW)
- Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine. - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (5.6 puncte WW)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ... - Rulada cu gem, Montignac (8.4 puncte WW)
Se incinge cuptorul la 170 gr. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune deoparte. Se aseaza o coala de hartie de copt care sa fie mai mare decat tava, ...