Puncte Weight Watchers Paste fainoase integrale, Rewe
Denumire originală: Vollkorn Penne Rigate, Rewe
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paste fainoase integrale, Rewe" din categoria "Paste".
Puncte Weight Watchers | 6.7 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 2.3 g/100g | Carbohidraţi | 63 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.5 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 13 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paste, macaroane, paste fainoase, spaghete, spaghete integrale, paste integrale, spaghetti, paste rewe, paste integrale rewe
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paste fainoase integrale, Rewe"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paste"
- Spaghetti, Combino (6.7 puncte WW)
Gris de grau dur. - Vermicelli de orez brun, Mama (6.7 puncte WW)
orez brun 88%, apa 12%. - Taietei chinezesti cu oua, Super U (6.7 puncte WW)
- Pasta Fusili de grau kamut, Ecor (6.7 puncte WW)
faina de grau kamut, apa - Paste de grau dur cu funghi porcini si trufe, TartufLanghe (6.7 puncte WW)
Faina de grau dur, oua 20%, ciuperci „funghi porcini”(Boletus Edulis) 6.5%, trufe negre de vara (Tuber Aestivum) 3%, aroma
Alimente similare
- Paste fainoase "Scoici" (6.9 puncte WW)
- Csaladi szarazteszta penne (paste fainoase) (7.1 puncte WW)
fierbeti apa din belsug,adica de cel putin 10 ori mai multa apa decat cantitatea de paste,puneti pastele si adaugati sare(puneti pastele in cel putin 5 l de apa in clocot si adaugati sare).dupa ce apa ... - Paste integrale fierte (2.2 puncte WW)
- Paste integrale cu legume (2.4 puncte WW)
Se fierb pastele in apa cu puitina sare. Separat se pun dovleceii taiati fasii in 1/2 de cantitate de ulei de masline incins, se lasa 5 min, apoi se adauga rosiile taiate in patru, se adauga ... - Paste integrale de secara Trixy (9.3 puncte WW)
se pune un ou la 100 gr de faina de secara si un praf de sare se amesteca pana se omogenizeaza si devine un aluat mai rae si elastic , apoi se face o foaie ...