Puncte Weight Watchers Pate cu ciuperci, Belgium
Denumire originală: Belgium Mushroom Pate
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pate cu ciuperci, Belgium" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 8.5 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 29 g/100g | Carbohidraţi | 1.8 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 12 g/100g | |
Sodiu | 2.5 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pate, pateu, pate cu ciuperci, pateu cu ciuperci
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Pate cu ciuperci, Belgium"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Pate Sibiu rata integral, Scandia (8.4 puncte WW)
- Pate Praga din carne, OdesProductComplex (8.4 puncte WW)
ficat de porc 42%, carne de porc 40%, oua de gaina 5%, lapte de vaca uscat, ceapa proaspata, sare de bucatarie, amidon de cartofi, piper negru macinat - Pate ficat pui, Unicarm (8.2 puncte WW)
Ingrediente: ficat pasare 20%, grasime animala, supa carne pasare, tesut conjuctiv, proteina animala, sare, condimente, antioxidanti si conservanti. - Leberkäse Original Bayerischer, Ponnath (8.1 puncte WW)
- Pate sibiu gasca integral, Scandia (8.1 puncte WW)
Alimente similare
- Pate de ciuperci (1.7 puncte WW)
Ceapa si usturoiul tocate se soteaza in unt, apoi se adauga ciupercile taiate, cimbrul si se stringe amestecul cu vinul. Se lasa la foc mic sa se patrunda, ca 20 de minute, amestecandu-se din cand ... - Pate de pui cu ciuperci "Slabuta" (1.3 puncte WW)
Fileul de pui se da prin blender sau masina de tocat pana se obtine o pasta-piure. Se adauga ouale, sarea, mustarul si coaja de portocale. Ciupercile se spala, jumatate din ei se toaca marunt, cealalta jumatate se ... - Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale (3 puncte WW)
Fileul de pui se da prin blender sau masina de tocat pana obtinem o pasta-piure. Se adauga ouale, sarea, mustarul si coaja de portocale. Ciupercile se spala, jumatate din cantitate se toaca marunt, cealalta jumatate se taie ... - Pate de ficat gras, conservat (pate din ficat de gasca), afumat (12.9 puncte WW)
- Pate (8.7 puncte WW)