Puncte Weight Watchers Pate de masa pasare, Colina
Denumire originală: Pate de masa pasare
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pate de masa pasare, Colina" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 4.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 12.3 g/100g | Carbohidraţi | 5.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 10.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pate, pasare
Informaţii/ingrediente
apa, ficat de pui (15%), slanina, carne de pasare, proteina vegetala din soia, sorici, faina alba de grau, amidon din porumb, sare iodata, zahar, ceapa, condimente, conservant: nitrit de sodiu.
Contine: proteina vegetala din soia, gluten
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Pate ficat vita dietetic, Vascar (4.4 puncte WW)
- Pate cu Pui, Cris-Tim (4.2 puncte WW)
- Pate de masa pasare, Auchan (4.2 puncte WW)
- Pate de porc light, Coop (4.1 puncte WW)
- Pate Bucegi pasare, Scandia (3.9 puncte WW)
ficat de pasare (20%), apa, carne de pasare, ulei vegetal nehidrogenat, proteina vegetala din soia, grasime vegetala hidrogenata, amidon din porumb, sare iodata, condimente, amidon din grau, extract de condimente, mustar, arome, stabilizatori: polifosfati sirop ...
Alimente similare
- Pate de ficat gras, conservat (pate din ficat de gasca), afumat (12.9 puncte WW)
- Lapte de pasare (5.1 puncte WW)
- Ficat de pasare, prajit (4 puncte WW)
- Lapte de pasare by Tina (2.1 puncte WW)
Reteta este inspirata de Riss, cu diferenta ca laptele este semidegresat si sunt oua mai multe. 1.Se bat albusrile spuma tare cu indulcitorul 2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul ... - Lapte de pasare by Riss (1.7 puncte WW)
1.Se bat albusrile spuma tare cu 7 pastile de zaharina maruntite. 2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul mic si incepem sa formam bulgarasii din albusuri cu lingura uda. Dupa ...