Puncte Weight Watchers Perle de branza cu iaurt, Exquisa
Denumire originală: Fiocchi di Latte con Yogurt
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Perle de branza cu iaurt, Exquisa" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 1.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 3 g/100g | Carbohidraţi | 1 g/100g | |
Grăsimi saturate | 2 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 13 g/100g | |
Sodiu | 300 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza de vaci, perle de branza, perle branza exquisa
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: lapte degresat pasteurizat, iaurt 30%, smantana din lapte pasteurizat, fermenti lactici, calciu.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Branza de vaci 2% grasime "No Name" (1.9 puncte WW)
- Branza de vaci cremoasa, Dr. Oetker (1.9 puncte WW)
lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice, cheag - Branza de vaci cu iaurt, Exquisa (1.9 puncte WW)
lapte degresat pasteurizat, iaurt degresat, smantana degresata pasteurizata, sare, fermenti lactici - Perle de branza cu iaurt, Exquisa (1.9 puncte WW)
- Fulgi de branza cu smantana, light, Linessa (1.9 puncte WW)
Alimente similare
- Crema Exquisa light cu nuci si seminte by Tina (2.7 puncte WW)
Se amesteca toate. - Sos de iaurt cu branza de vaci si usturoi (2.1 puncte WW)
- Budinca cu paste, branza si iaurt (5.8 puncte WW)
400 grame penne; 190 grame spirale; 8 oua; 475 grame telemea de vaca; 270 grame zahar; 6 grame esenta de rom; 8 grame zahar vanilinat; 200 grame iaurt; 25 grame unt. - Prajitura cu iaurt si branza de vaci (2.8 puncte WW)
- biscuitii se sfarma si se stropesc cu putina apa (3 linguri de apa) cu esenta de migdale. - se pun intr-o tava cu diametrul 28 cm - fructele se presara deasupra biscuitilor - branza de vaci + ... - Desert cu iaurt si branza de vaci a la Trixy (0.6 puncte WW)
Se pune gelatina in 100 ml de apa la inmuiat, apoi se pune la bain marie pana se omogenizeaza (sa nu fiarba ca se strica), se bat albusurile pana devin spuma tare apoi se adauga ...