Puncte Weight Watchers Portii si baghete de peste, congelate, preincalzite
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Portii si baghete de peste, congelate, preincalzite" din categoria "Peste".
Puncte Weight Watchers | 5.8 /100g | Colesterol | 32 mg/100g | |
Grăsimi | 13.25 g/100g | Carbohidraţi | 21.18 g/100g | |
Grăsimi saturate | 2.758 g/100g | Fibre | 1.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 5.701 g/100g | Zaharuri | 2.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 4.21 g/100g | Proteine | 11.04 g/100g | |
Sodiu | 421 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: peste, congelate, baghete, portii, preincalzite
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Portii si baghete de peste, congelate, preincalzite"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Peste"
- Medalion somon proaspat, Lidl (5.7 puncte WW)
- Sardine in tomat, Alva (5.7 puncte WW)
- Somon proaspat, bucati (5.7 puncte WW)
- Macrou afumat, Asamblor (5.7 puncte WW)
macrou, sare - Macrou, fara cap, afumat la cald, ambalat vid, Contimax (5.7 puncte WW)
Alimente similare
- Baghete dulci (8 puncte WW)
- Peste pescaresc (2.4 puncte WW)
750 g. file pangasius, 3 linguri ulei de masline, 2 cepe,2-3 catei usturoi, 1/4 lingurita cimbru pisat, 2-3 linguri bulion, 1 ½ pahar apa, un virf cutit zahar, condimente dupa gust. Preparare: Pestele proaspat sau dezghetat se ... - Peste la cuptor (3.6 puncte WW)
Pestele se condimenteaza. Se pune 1 file de peste, o feliuta de salam, jumatate din cascaval si o bucatica de ardei, pe urma alta bucata de peste, o feliuta salam, cascaval, ardei, ultima bucata de peste ... - Peste bacalhao (2.8 puncte WW)
- Ciorba de peste (0.3 puncte WW)
Se fierb toate legumele in apa, si se adauga condimentele dupa gust.