Puncte Weight Watchers Rulouri hering in sos tomate, Nautica
Denumire originală: Rulouri hering
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Rulouri hering in sos tomate, Nautica" din categoria "Peste".
Puncte Weight Watchers | 7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 21.6 g/100g | Carbohidraţi | 1.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 14.8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: sos, rosii, hering
Informaţii/ingrediente
file de hering marinat , fara pielita 54%, ulei de rapita aromatizat, decolorant cu extract de ardei, ceapa, concentrat de tomate, sare, zahar, acid acetic
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Peste"
- Sturion prajit (6.9 puncte WW)
- File de peste cu branza, Iglo (6.9 puncte WW)
- File de cod negru cu branza, Iglo (6.9 puncte WW)
- Calcan in ulei (6.8 puncte WW)
- Cod negru (Anoplopoma fimbria), afumat (6.8 puncte WW)
Alimente similare
- Rulouri/chifle, frantuzesti (5.3 puncte WW)
- Rulouri de peste by Riss (1.7 puncte WW)
Peste fileul de peste(batut putin cu ciocanul pentru carne daca e prea gros) se pune spanacul decongelat, ardeiul rosu taiat julien si tofu. Se ruleaza, apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si peperoncini. Ruloul astfel ... - Rulouri din piept de pui a la Mika (4.1 puncte WW)
Taiem pieptul de pui in fasii mai late si le batem, pentru a le subtia. Le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare fasie de pui punem o felie de cascaval si una de sunca ... - Rulouri cu branza de vaci (6.2 puncte WW)
Aluatul se face si se lasa 20 de min.sa se odihneasca, timp in care se prepara umplutura: se framanta branza cu untul si smantana si se adauga si restul de ingrediente omogenizandu-se bine. Se intinde cate ... - Rulouri de piept de pui ramo0215 (3.1 puncte WW)
Se bate pieptul. Se umple cu ou, castravete si capia. Se baga la cuptor pe hartie de copt.