Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Spuma de albus cu iaurt si capsuni

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Spuma de albus cu iaurt si capsuni

Denumire originală: Spuma de albus cu iaurt si capsuni

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Spuma de albus cu iaurt si capsuni" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 0.7 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 0.9 g/100g Carbohidraţi 5.2 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 1 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 3.6 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: iaurt, capsuni, spuma, albus

Informaţii/ingrediente

  • -3 albusuri de oua proaspete
  • -250g capsuni proaspete, scurse de apa
  • -150g iaurt 2.8% grasime
  • -indulitor stevie lichid
  • -esente

Descrierea producător/Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga jumatate din capsuni, indulcitor, esente si la final iaurtul si restul de capsuni.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. "Orez" cu lapte, Dukan faza I (PP) (0.7 puncte WW)
    Se pune laptele la fiert impreuna cu scortisoara si indulcitorul. Intre timp, intr-un pahar cu 150ml apa, se pun cele 4 linguri de tarate de grau, si se mesteca pana devine putin omogen. Cand laptele incepe ...
  2. Salata de fructe Middle Summer a la rosemary (0.7 puncte WW)
    100g pepene rosu 100g pepene galben 100g nectarine
  3. Inghetata de piersici si cacao by Tina (0.7 puncte WW)
    La congelator in forme.
  4. Desert simplu cu gelatina a la sunshine (0.7 puncte WW)
    300 ml suc de portocale, 120 ml lapte degresat, 100  ml apa, 20 gr gelatina, 5 ml indulcitor lichid. Se inmoaie gelatina in apa 10 min, Se incalzeste suc de portocale cu indulcitor, se adauga ...
  5. Desert cu iaurt si branza de vaci a la Trixy (0.6 puncte WW)
    Se pune gelatina in 100 ml de apa la inmuiat, apoi se pune la bain marie pana se omogenizeaza (sa nu fiarba ca se strica), se bat albusurile pana devin spuma tare apoi se adauga ...

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: