Puncte Weight Watchers Supa rece de castraveti
Denumire originală: Supa rece de castraveti
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa rece de castraveti" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 0.3 /100ml | Colesterol | 0 mg/100ml | |
Grăsimi | 0 g/100ml | Carbohidraţi | 2.9 g/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Fibre | g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Zaharuri | 0.6 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Proteine | 1.3 g/100ml | |
Sodiu | 0 mg/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: supa, castraveti, supa rece
Informaţii/ingrediente
- Castraveti, 375g
- Iaurt proaspat degresat 0.1%, Zuzu, 330g
- Usturoi, 2g
- Apa plata, 400ml
Descrierea producător/Mod de preparare
Castravetii curatati se baga in blender, apoi se adauga usturoiul, iaurtul, sare si piper dupa gust, si apa.
Si gata !
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Supa de carne slaba (vita) (0.2 puncte WW)
- Supa de pui a la Aoede (0.2 puncte WW)
- Supa de legume a la Adella (0.2 puncte WW)
Am folosit: 3 morcovi=160 gr; 2cepe =175 gr 5 ardei =500gr 6 rosii=840 gr jumate de varza mica =400 gr 5 l apa 20 ml otet mere - Ciorba de salata (0.2 puncte WW)
- Supa de legume Anita (0.2 puncte WW)
Se taie morcovii rondele subtiri si se pun la fiert.Se taie ardeii fasii si se injumatatesc sa nu fie prea mari si se pun la fiert peste morcovi.Se adauga ceapa taiata marunt.Se decojesc rosiile si ...
Alimente similare
- Prajitura la rece (4.7 puncte WW)
- Cod afumat la rece (1.9 puncte WW)
- Platica afumata la rece (3.6 puncte WW)
- Tort de branza la rece a la sherpika (6.9 puncte WW)
Pentru blat: biscuitii sfaramati bine se amesteca cu uleiul de cocos, romul si apa, cat sa se formeze o compozitie omogena si se intinde cu mana intr-o forma cu fundul detasabil, care a fost in ... - Tort rece cu fructe de padure by Tina (1.2 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele, in afara de smantana de frisca care se bate si de gelatina care se prepara pe baie de aburi, se lasa la racit, se adauga si ea peste restul. La final smantana ...