Puncte Weight Watchers Tagliatelle integrale spelta bio, Petras
Denumire originală: Paste fainoase integrale ecologice din spelta
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tagliatelle integrale spelta bio, Petras" din categoria "Paste".
Puncte Weight Watchers | 3.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.6 g/100g | Carbohidraţi | 69.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 2.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 6.5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: spelta, bio, tagliatelle
Informaţii/ingrediente
Faina ecologica din spelta, apa.
Descrierea producător/Mod de preparare
Aceste paste fainoase sunt facute din spelta ( den. lat. Triticum spelta ), o specie de cereala primitiva nemodificata de 8.000 de ani. Celtii si vechii egipteni au cultivat spelta si au laudat-o pentru calitatile ei. Spre deosebire de grau aceasta ramane dupa recoltare protejata de palee si are un gust mai intens, amintind de cel de nuca.Faina folosita este integrala, adica contine intreg bobul de spelta si pastreaza toate componentele acestuia.
Pastele fainoase au fost obtinute prin laminare si nu prin extrudare ( presare ), pastrandu-se astfel structura fibrei si neincalzindu-se aluatul. Apa folosita nu este din reteua de alimentare ci provine de la un izvor de munte iar uscarea s-a facut la temperaturi joase.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paste"
- Taitei instant asiatici, Lidl (3.8 puncte WW)
- Paste cu ton, AndraAle (3.8 puncte WW)
- Paste lasagna bolognese, 365 (3.6 puncte WW)
- Fidea proaspata de ou, Combino (3.3 puncte WW)
- Macaroane, fortificate cu proteine, gatite, imbogatite (N x 5.70) (3.3 puncte WW)
Alimente similare
- Spelta, gatita (1.8 puncte WW)
- Spelta, cruda/negatita (6.2 puncte WW)
- Tagliatelle cu ciuperci si sos alb (3.9 puncte WW)
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se calesc ciupercile tocate in 30 grame unt, se sareaza, se pipereaza; dupa ce apa lasata scade aproape total se iau de pe foc. Se unge o tava cu ... - Tagliatelle cu vinete (1.6 puncte WW)
FIerbem pastele.Intre timp preparam sosul din ceapa,ardei,vinete,rosii si condimente,inabusite in ulei si putina apa.La final adaugam sosul peste pastele fierte si scurse. - Tagliatelle cu rosii si ton by Didi (2.5 puncte WW)
Fierbem pastele si le amestecam cu sosul obtinut din rosiile calite in ulei, cu busuioc, usturoiul si ardeiul. Adaugam si tonul si stropim cu putina zeama de lamaie. Pofta mare