Puncte Weight Watchers Taitei lati din faina integrala de ovaz, Karmel
Denumire originală: Taitei lati din faina integrala de ovaz
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Taitei lati din faina integrala de ovaz, Karmel" din categoria "Paste".
Puncte Weight Watchers | 8.3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 6.8 g/100g | Carbohidraţi | 64.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 14.4 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: faina, taitei, ovaz
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Taitei lati din faina integrala de ovaz, Karmel"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paste"
- Frunzulite cu oua, Pambac (8.2 puncte WW)
- Patratele cu oua, Pambac (8.2 puncte WW)
- Tortellini cu sunca, Baneasa (8.1 puncte WW)
Conţine: gluten, lapte şi praf de ouă. Instrucţiuni de preparare: Puneţi produsul în apă clocotită la care s-a adăugat sare şi fierbeţi la foc potrivit timp de 13-15 minute. - Paste in sos tomat cu carne, F.I.R.M.A. Italia S.P.A. (8.1 puncte WW)
- Paste de casa din 8 oua (7.8 puncte WW)
Alimente similare
- Taitei, lati, crocanti, bucataria chinezeasca (12.7 puncte WW)
- Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de in (7.2 puncte WW)
Laptele se incalzeste putin, se adauga sarea, zaharul si untul/uleiul.Faina se cerne si se amesteca cu drojdia uscata.Se adauga laptele, oul, semintele de in si se framanta un aluat moale. Se framanta ~10-15 minute, pana ... - Taitei din faina "Slabesti Mancand", IG mic (6.3 puncte WW)
Se maesteca bine oul si faina, se intinde o foaie cat mai subtire, se taie taiteii in modul dorit si se lasa la uscat pe hartie. Se pastreaza in punga sau cutie de hartie/ carton. - Faina de triticale, integrala (6.1 puncte WW)
- Gogosi din faina integrala (7 puncte WW)
Se incorporeaza tote ingredientele , mai putin uleiul intr-o coca nu foarte tare, flexibila, se da la dospit 30 de min, dupa care se formeaza diferite forme (daca aveti , daca nu cu paharul ) ...