Puncte Weight Watchers Triunghiuri de branza topita, Fit& Lecker
Denumire originală: Triunghiuri de branza topita
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Triunghiuri de branza topita, Fit& Lecker" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 3.4 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 7 g/100g | Carbohidraţi | 4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 15 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Triunghiuri de branza topita, Fit& Lecker"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Branza topita Slankie20+, Frieslandfoods (3.2 puncte WW)
- Triunghiuri de branza topita light, Hacendado (3.2 puncte WW)
- Branza topita light 10% grasime, Valblanc (3.1 puncte WW)
- Branza topita cu iaurt, ERU (2.8 puncte WW)
- Bulgarasi de branza cu smantana dulce 6% grasime, Covalact De Tara (2.7 puncte WW)
Alimente similare
- Branza topita (5.7 puncte WW)
Branza topita contine calciu, proteine si fosfor. Branza topita este bogata in grasimi saturate. - Branza topita de casa (4.4 puncte WW)
Bicarbonatul se amesteca cu branza si se lasa minim 2 ore, apoi se pune pe aburi impreuna cu untul pana se topeste si se omogenizeaza - Salata verde cu ou si branza topita (3.1 puncte WW)
Se amesteca ingredientele. - Conopida gratinata cu branza topita (2.1 puncte WW)
Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, si cu condimentele Se aseaza intr-un vas Jena conopida fiarta, taiata bucatele Se pune amestecul de branza peste conopida Deasupra se aseaza casul sau telemeaua, in bucatele subtiri, ... - Buseuri de spanac cu branza topita (2.2 puncte WW)
Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces. Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se ...