Puncte Weight Watchers Amestec de carne fripta cu salata de spanac
Denumire originală: Amestec de carne fripta cu salata de spanac
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Amestec de carne fripta cu salata de spanac" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 5.5 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 8 g/100g | Carbohidraţi | 22 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 21 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: carne, salata, spanac, amestec
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Amestec de carne fripta cu salata de spanac"
Descrierea producător/Mod de preparare
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Pulpe la cuptor a la Mika (5.4 puncte WW)
- Pui cu ciuperci, ardei, ceapa, by Dorutza (5.4 puncte WW)
ulei masline 3 cepe potrivite ardei rosu, ardei verde piept de pui ardei pasta dulce, iute jumate de conserva ciuperci busuioc tarhon piper - Piep de pui cu cascaval (Slabuta) (5.3 puncte WW)
Pieptul de pui se feliaza si se bate putin. Se sareaza si se pipereaza. Se ia o tava, se acopera cu hartie de copt, iar pieptul de pui se aseaza exact ca pentru o tarta. Peste primul strat ... - Snitel - Carne de Porc (5.3 puncte WW)
Galbenus de ou Faina Carne de porc semidegresata ulei - Snitel de pui (Montignac) a la Extasssy (5.2 puncte WW)
PREPARARE pieptul de pui se taie in felii cat mai subtiri de aproximativ 50g fiecare fulgii de cereale se macina, pana se obtine o faina ouale se bat impreuna cu faina de cereale, sarea si piperul pana se ...
Alimente similare
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne rosie, carne si piele, gatita, la cuptor, fripta (6.4 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne slaba, carne macra, gatita la cuptor, fripta (3.8 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne slaba, carne si piele, gatita, la cuptor, fripta (5.3 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne rosie, carne macra, gatita la cuptor, fripta (4.9 puncte WW)
- Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg) folosit la friptura, carne rosie, carne macra, gatita, la cuptor, fripta (4.3 puncte WW)