Puncte Weight Watchers Branza de burduf Sibiana, Delaco
Denumire originală: Sibiana, Branza de burduf
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza de burduf Sibiana, Delaco" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 8.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 25 g/100g | Carbohidraţi | 1 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 19 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza, burduf
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza de burduf Sibiana, Delaco"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Halloumi (8.5 puncte WW)
este o branza traditionala din cipru si se poate gati in tigaie sau pe gratar datorita gradului mare de topire - Telemea maturata lapte de vaca, Napolact (8.4 puncte WW)
- Branza moale in saramura, Sofra (8.4 puncte WW)
- Branza Mozzarella, 365 (8.4 puncte WW)
lapte de vaca, cheag, culturi lactice selectionate - Branza fermentata Horezu, Five Continents (8.4 puncte WW)
Branza fermentata din lapte de oaie pasteurizat
Alimente similare
- Branza de burduf (9.9 puncte WW)
- Conopida cu branza de burduf la cuptor (1.4 puncte WW)
- Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor (7.7 puncte WW)
Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga. Aceasta se aseaza usor, intinzand-o cu o lingura muiata in ... - Ciuperci umplute cu branza de burduf (4.5 puncte WW)
Ciupercile se spala bine, se pun intr-o tava de cuptor pe o foaie de copt, se umplu cu branza de burduf, se presara piper deasupra, se pulverizeaza putin ulei de masline si se da la ... - Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella) (3.4 puncte WW)
Conopida se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu sare, pentru 5 minute. Se scoate si se lasa la racit. Se ia un vas de yena, se aseaza conopida fiarta, deasupra se presara branza ...