Puncte Weight Watchers Branza de burduf
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza de burduf" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 9.9 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 28 g/100g | Carbohidraţi | 0.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 28 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza, burduf
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza de burduf"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Branza fermentata Moeciu, Napolact (9.9 puncte WW)
- Branza Brie, Hochland (9.9 puncte WW)
- Branza amestec Queso Tierno (9.9 puncte WW)
- Camembert (Branza cu mucegai alb nobil), Hochland (9.9 puncte WW)
lapte de vaca pasteurizat,sare, cheag, fermenti lactici,penicillum candidum - Robiola, Osella (9.9 puncte WW)
Alimente similare
- Conopida cu branza de burduf la cuptor (1.4 puncte WW)
- Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor (7.7 puncte WW)
Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga. Aceasta se aseaza usor, intinzand-o cu o lingura muiata in ... - Ciuperci umplute cu branza de burduf (4.5 puncte WW)
Ciupercile se spala bine, se pun intr-o tava de cuptor pe o foaie de copt, se umplu cu branza de burduf, se presara piper deasupra, se pulverizeaza putin ulei de masline si se da la ... - Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella) (3.4 puncte WW)
Conopida se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu sare, pentru 5 minute. Se scoate si se lasa la racit. Se ia un vas de yena, se aseaza conopida fiarta, deasupra se presara branza ... - Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta (2.3 puncte WW)
Vinetele se curata de coaja si se taie felii (de-a lungul). Intr-o tigaie de teflon se caleste ceapa in 2 linguri ulei. Cand ceapa este rumena se adauga vinetele felii si se amesteca incet, se tine ...