Puncte Weight Watchers Branza taraneasca cu smantana, Lactag
Denumire originală: Brânza țărănească cu smântână
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza taraneasca cu smantana, Lactag" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 2.7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 6 g/100g | Carbohidraţi | 2.2 g/100g | |
Grăsimi saturate | 3.3 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 12 g/100g | |
Sodiu | 700 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza taraneasca cu smantana, Lactag"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Ricotta, Elda (2.6 puncte WW)
- Cas 5% grasime, Tnuva (2.6 puncte WW)
se pastreaza la minim 4 gr Celsius - Branza de capra 5% grasime (2.6 puncte WW)
lapte de capra, sare, E 1442, E 341, E 202 - Telemea degresata, Paulact (2.6 puncte WW)
- Urda framantata cu verdeturi Premio, Unicarm (2.6 puncte WW)
urda dulce de vaca, sare 2,5%, verdeturi 1%
Alimente similare
- Lapte 1.8% grasime, Lactag Scoala (1.2 puncte WW)
- Rosii umplute cu branza si smantana (5.6 puncte WW)
Mod de preparare: 1.Se spala rosiile si li se taie un capacel.Cu o lingurita li se scoate miezul si semintele.Se sareaza si se pipereaza in interior. 2.Se spala si se toaca foarte fin busuiocul. 3.Intr-un bol, se amesteca ... - Omleta taraneasca (6.4 puncte WW)
se toaca ceapa si salamul apoi se prajesc putin dupa care se adauga ouale si se mai lasa putin pe foc - Ciorba taraneasca de manzat (1.5 puncte WW)
Carnea se spala si se portioneaza. Legumele radacinoase, dupa curatire si spalare, se taie in triunghiuri. Ardeii, curatati si spalati, se taie in fasii, varza curatata se taie in careuri, iar ceapa se taie marunt. ... - Salata taraneasca de susai (0.4 puncte WW)
Frunzele de susai se spala bine, se scurg, se presara cu sare si se freaca putin. Se pun intr-o farfurie, se stropesc cu sos vinegret si se lasa o jumatate de ora ...