Puncte Weight Watchers Crema de smantana cu iaurt, branza proaspata si verdeata, Goldessa
Denumire originală: Crema de smantana cu iaurt, branza proaspata si verdeata
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Crema de smantana cu iaurt, branza proaspata si verdeata, Goldessa" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 5.7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 19 g/100g | Carbohidraţi | 3.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 5.5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: iaurt, smantana, crema, verdeata
Informaţii/ingrediente
Smantana (70%), iaurt (18%), 7% amestec de verdeturi (verdeata, ceapa, sare, condimente, usturoi), branza proaspata (3% - grasime 24%), proteine din lapte, gelatina alimentara, sare, agent de ingrosare: guma de carruba.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Telemea de vaca light cu 14% grasime, Hochland (5.7 puncte WW)
Telemea maturata obtinuta din lapte pasteurizat. Grasime raportata la substanta uscata: 35% - Telemea vaca light 14%, Hochland (2014) (5.7 puncte WW)
- Mozzarella razuita, 13% grasime, Levevis (5.7 puncte WW)
- Crema de branza cu ierburi medicinale, Goldessa (5.7 puncte WW)
- Crema de branza 18% grasime cu verdeata Buko, Arla (5.7 puncte WW)
zer, smantana, sare, ceapa granule, marar, patrunjel, arpagic, piper alb, turmeric, cultura de acid lactic
Alimente similare
- Crema de branza slaba de vaci cu iaurt degresat si marar (1.2 puncte WW)
Intr-un bol se amesteca ingredientele cu furculita sau mixerul vertical. Se serveste rece. - Spanac crema cu smantana (1.2 puncte WW)
- Supa-crema de mazare cu smantana (0.8 puncte WW)
Se pune mazarea la fiert. Intr-o lingura de ulei se calesc ceapa, morcovul si telina taiate marunt, apoi se adauga peste mazare. Dupa ce legumele sunt fierte , se strecoara, se pun in blender si se ... - Branza proaspata de vaca (3.7 puncte WW)
- Piept de pui cu ciuperci, smantana si iaurt (3.4 puncte WW)
Se calesc ceapa si usturoiul in ulei de masline cu putina apa, se adauga ciupercile si se lasa pana scade tot lichidul. Smantana si iaurtul se amesteca cu sarea, piperul, nucsoara si cardamonul. Piptul de pui ...