Puncte Weight Watchers Spanac crema cu smantana
Denumire originală: Spanac crema cu smantana
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Spanac crema cu smantana" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 3.1 g/100g | Carbohidraţi | 3.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 1.6 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: spanac, smantana, crema
Informaţii/ingrediente
spanac , smantana , 8% ulei vegetal , sare.
Descrierea producător/Mod de preparare
introduceti spanacul congelat intr-o oala si aduceti-l la foc mic la punctul de fierbere.amestecand continuu fierbeti inca 1-2 minute
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Cartofi la cuptor cu bulion (1.1 puncte WW)
- Spanac a la Gea (1.1 puncte WW)
Se fierbe spanacul si se stoarce, apoi se toaca. Separat se caleste usturoiul intr-o lingura de ulei. Cand usturoiul este calit se adauga spanacul peste. Separat se prepara rantasul din faiana alba cu cateva polonice ... - Ciuperci innabusite (1.1 puncte WW)
- Piure de legume by Tina (1.1 puncte WW)
- Mancare de mazare a la Mika (1.1 puncte WW)
Alimente similare
- Spanac cu smantana la cuptor Aoede (2.5 puncte WW)
- Supa crema de conopida, spanac si morcovi (0.4 puncte WW)
Se fierb legumele in apa cu sare. Se paseaza cu mixerul vertical pana la consistenta dorita. Daca doriti o consistenta mai lichida, puteti sa mai adaugati din apa in care au ... - Supa-crema de mazare cu smantana (0.8 puncte WW)
Se pune mazarea la fiert. Intr-o lingura de ulei se calesc ceapa, morcovul si telina taiate marunt, apoi se adauga peste mazare. Dupa ce legumele sunt fierte , se strecoara, se pun in blender si se ... - Spanac a la Gea (1.1 puncte WW)
Se fierbe spanacul si se stoarce, apoi se toaca. Separat se caleste usturoiul intr-o lingura de ulei. Cand usturoiul este calit se adauga spanacul peste. Separat se prepara rantasul din faiana alba cu cateva polonice ... - Spanac (0 puncte WW)