Puncte Weight Watchers Filé de pui cu curry si orez salbatic
Denumire originală: Filé de pui cu curry si orez salbatic
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Filé de pui cu curry si orez salbatic" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 2.3 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 3 g/100g | Carbohidraţi | 13 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 6 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pui, orez salbatic, curry
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Filé de pui cu curry si orez salbatic"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Khoresh-e Ghorme Sabzi (2.3 puncte WW)
- Pui cu legume in stil chinezesc, a la Gea (2.3 puncte WW)
Se taie carnea fasii subtiri, ceapa, ardeii, morcovii si gogosarii se taie fasii subtiri. Se caleste in ulei carnea si ceapa, se adauga legumele taiate. Sosul de bulion se amesteca cu chilli si chimensi apa. Ulterior ... - Pui cu ciuperci si smantana, AndraAle (2.3 puncte WW)
- Ostropel de pui (2.3 puncte WW)
Se pune la prajit carnea si usturoiul. Se stinge cu rosii in bulion. Se adauga mirodeniile si se lasa la fiert. Rezulta cca 800g de mancare. - Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam (2.3 puncte WW)
Se soteaza ciupercile in margarina,se bate carnea ca pt snitel.Se aduga ciupercile si cascavalul si se ruleaza ;apoi se baga in staniol uns cu putin ulei si se dau la cuptor.Se scot din staniol dupa ...
Alimente similare
- Orez cu curry a la Mika (4.2 puncte WW)
- Orez salbatic, fiert (1.7 puncte WW)
- Orez salbatic, crud (6.4 puncte WW)
- Orez salbatic, gatit (1.7 puncte WW)
- Orez salbatic prajit (2.4 puncte WW)
Calim ceapa in putina apa. Adaugam orezul si apa cat sa acopere orezul. Amestec in continuutimp de 15 min. Mai adaug apa treptat daca mai este nevoie.