Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Orez cu pasta de tomate si delikat

Denumire originală: Orez cu pasta de tomate si delikat

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Orez cu pasta de tomate si delikat" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 4.9 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 9.3 g/100g Carbohidraţi 27.2 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 3.2 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: orez, pasta, tomate, delikat

Informaţii/ingrediente

  • orez sau spartura de orez
  • ulei masline
  • delikat legume
  • 1 cub knorr de gaina/legume
  • pasta de tomate
  • apa

Descrierea producător/Mod de preparare

Se caleste 5 minute orezul in uleiul incins, apoi se adauga apa.Pe parcurs se adauga delikat si cubul knorr si se mai adauga apa, pana orezul este fiert.La final, se adauga o lingura de pasta de tomate si se amesteca.Se mai lasa 5 minute si gata!

Se poat asezona cu patrunel verde si se poate manca fie cu gogosari in otet, fie cu ardei copti, in otet.Pofta mare!

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Piure de cartofi, Botato (4.7 puncte WW)
    1 plic unt 50 g 250 ml lapte
  2. Orez cu curry a la Mika (4.2 puncte WW)
  3. Cartofi copti cu salata de raci (4.1 puncte WW)
  4. Pilaf de grau integral cu carne (3.9 puncte WW)
    Am folosit tartite de curcan fierte, pe care le-am dezosat si le-am pus la prajit in propria grasime colectata de deasupra supei in care au fiert. Dupa ce se rumenesc se adauga ciupercile, ceapa si ...
  5. Orez brun cu ciuperci si ceapa prajita (3.8 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: