Puncte Weight Watchers Paine integrala feliata HapiHap, Titan
Denumire originală: Paine feliata integrala HapiHap
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine integrala feliata HapiHap, Titan" din categoria "Paine".
Puncte Weight Watchers | 4.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.6 g/100g | Carbohidraţi | 38.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 15.4 g/100g | |
Sodiu | 1000 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine feliata, paine integrala, toast
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine integrala feliata HapiHap, Titan"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"
- Paine cu faina dietetica, Boromir (4.1 puncte WW)
faina dietetica 50% faina neagra de grau faina alba de grau apa drojdie sare iodata aluat acid(faina de secara, apa) gluten de grau bogata in fibre - Rugbrød, paine secara cu seminte susan (4.1 puncte WW)
- Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle (4.1 puncte WW)
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min. Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute. Dupa care ... - Paine cu secara, Zaris (4.1 puncte WW)
faina tip 650, faina malt, plamada uscata, secara, apa, sare iodata, drojdie, dexatroza, sirop de glucoza, acid absorbic, cistenina, antiaglomerat, ulei vegetal, - Paine cu secara, Rotunda Romaneasca (4.1 puncte WW)
făină albă de grâu, apă, secară 11,8% (făină, plămadă uscată, malţ măcinat), drojdie, sare iodată, gluten din grâu, făină de soia, amidon din grâu fermentat, făină neagră de grâu.
Alimente similare
- Paine biscotata, feliata, integrala (7.1 puncte WW)
- Paine bulgareasca feliata din faina alba, Velpitar (0 puncte WW)
faina de grau alba, apa, drojdie, sare iodata, conservanti: propionat de calciu, acid sorbic, otet alimentar. Contine: gluten - Paine integrala din grau (4.4 puncte WW)
- Paine integrala cu tarate (5.3 puncte WW)
Intr-un bol mare se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu sarea, si otetul. Se dauga treptat faina. Se adauga uleiul si se continua framantarea. Se pune la dospit pentru o ora.Se pune aluatul in tavi si ... - Paine integrala VentoFreddo (5.6 puncte WW)
Ingrediente: faina de grau integrala-320 gr, fulgi de ovaz 50 de gr, drojdie uscata 15 gr, sare o lingurita, apa calda o cana. Se topeste drojdia in apa calduta, se toarna peste faina, se adauga apa ...