Puncte Weight Watchers Paine proteica cu tarate "Slabuta"
Denumire originală: Paine proteica cu tarate "Slabuta"
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine proteica cu tarate "Slabuta"" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 3.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 3.7 g/100g | Carbohidraţi | 39.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 8.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 8.7 g/100g | |
Sodiu | 225 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine, paine integrala, tarate, paine proteica
Informaţii/ingrediente
- 500 ml apa
- 1,5 lingurita de drojdie uscata - 5 gr
- 10 gr fructoza
- 1 lingurita de sare
- 145 gr tarate de grau
- 355 gr faina integrala de grau
- ulei de masline extravirgin - 2 linguri supa (nu cele mari)
Descrierea producător/Mod de preparare
In 500 ml apa calduta se pune fructoza, drojdia, toata tarata si 225 gr faina. Se amesteca bine.
Se pune intr-un loc cald (cuptor putin incalzit), pentru 45 minute.
Se adauga uleiul, sarea si restul de faina, se amesteca bine si iar se da la cald pana creste bine.
Dupa se ia o forma, se pune hartie de copt, se toarna compozitia, fara a mai framanta aluatul si se da la cuptor, 10-15 minute la foc mare, pana se face coaja si dupa cam 50 minute la foc mic. Mai verificati cu un cutit daca este gata.
Se scoate din cuptor, se stropeste cu putina apa deasupra si se acopera cu un prosop.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Paine tip Wasa, Montignac (3.6 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele. Se lasa deoparte aprox 20 min. Intre timp se incinge cuptorul. Apoi se intinde o foaie subtire , se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se ... - Paine proteica multicereale (3.6 puncte WW)
Se amesteca ingredientele uscate, drojdia se dizolva in apa calduta si se inglobeaza prima in amestecul de faina, apoi se adauga restul de apa, cat sa iasa o coca destul de moale si lipicioasa, care ... - Paine integrala de secara, a la mayya (3.4 puncte WW)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine. - Clatite cu faina integrala, mayya (3.1 puncte WW)
am obtinut 4 clatite cca 51.5g fiecare.
Alimente similare
- Paine proteica multicereale (3.6 puncte WW)
Se amesteca ingredientele uscate, drojdia se dizolva in apa calduta si se inglobeaza prima in amestecul de faina, apoi se adauga restul de apa, cat sa iasa o coca destul de moale si lipicioasa, care ... - Paine, proteica (include gluten) (4.5 puncte WW)
- Paine de casa 'Slabuta', din faina macerata (4.8 puncte WW)
Intr-un vas se pun: faina (410 gr), zaharul, laptele batut, apa calda (incalzita, ~50C) si uleiul de masline. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer/blender sau in masina de facut paine. Deasupra amestecului obtinut se presara restul ... - Paine de tarate (4 puncte WW)
- Paine, din tarate de ovaz (4.3 puncte WW)