Puncte Weight Watchers Panite extra fibre, Wasa
Denumire originală: Panite extra fibre
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Panite extra fibre, Wasa" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 6.7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 6.5 g/100g | Carbohidraţi | 48 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.5 g/100g | Fibre | 24 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 13 g/100g | |
Sodiu | 600 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: cereale, painite
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Panite extra fibre, Wasa"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Painita din porumb si orez, nedospita, crocanta, Haiduc (6.7 puncte WW)
- Painita din hrisca si orez, nedospita, crocanta, Haiduc (6.7 puncte WW)
- Rondele crocante din grau expandat Linia Velt, Rommac (6.7 puncte WW)
grau dur integral. - Cracote, LU (6.7 puncte WW)
CEREALE 97% VITAMINE: B1 B3 B6 SI ACID FOLIC CEREALE COMPLETE - Painite 24% fibre, Wasa (6.7 puncte WW)
Alimente similare
- Wasa de casa aprox. 24% fibre (4.2 puncte WW)
Am amestecat ingredientele cu apa calda cat sa se faca un aluat nici moale nici tare, am framantat 10 minute si am lasat sa creasca la cald 40 min. Apoi am intins cu ajutorul celor 10 ... - Paste extra fibre fierte (1.6 puncte WW)
- Wasa de casa (6.1 puncte WW)
Se dizolva drojdia in apa calduta, apoi se adauga faina pana obtinem coca. Se framanta si se intinde foaia foarte subtire. Se taie apoi in diverse forme si se baga la cuptor aproximativ 15 minute - Paine tip Wasa, Montignac (3.6 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele. Se lasa deoparte aprox 20 min. Intre timp se incinge cuptorul. Apoi se intinde o foaie subtire , se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se ... - Wasa de casa - tynna (8.6 puncte WW)
Se amesteca pana devine un aluat elastic, adaugand apa putin cate putin. Se imparte bucati egale care se intind mai subtire, si se coc pe hartie de copt in cuptor pana devin crocante.