Puncte Weight Watchers Piftele a la Mummer
Denumire originală: Piftele
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piftele a la Mummer" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 9.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 30.3 g/100g | Carbohidraţi | 3.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 0.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 19.1 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: piftele, chiftele
Informaţii/ingrediente
carne tocata amestec vita si porc, ceapa, morcov, rosii, ardei rosu, marar, patrunjel verde, oua, piine, ulei
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca legumele date pe razatoare cu carnea si ouale si se prajesc in ulei incins.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Porc acru-dulce chinezesc (9.6 puncte WW)
- Pulpe de pui la cuptor (9.4 puncte WW)
se baga pulpele in punga se condimenteaza,se inteapa punga din loc in loc apoi se baga la cuptor - Aripioare gatite la cuptor (fara ulei) (9.3 puncte WW)
Se spala aripioarele si se amesteca cu restul ingredientelor. Se lasa sa marineze cel putin o ora (la rece), apoi se scot si se aseaza in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Se adauga printre ... - Piept curcan pane umplut cu cascaval, gatit (9.3 puncte WW)
Se incinge uleiul si se prajesc paneurile - Pui cu kaiser si cascaval la cuptor (8.7 puncte WW)
Am taiat bucatele mici pieptul de pui si feliute, kaiserul. Pieptul de pui l-am amestecat su sosul de soia si l-am condimentat cu sare si piper, dupa care l-am asezat in vasul yena, uns cu uleiul ...
Alimente similare
- Piftele cu sos (12.8 puncte WW)
- Piftele de peste (2.7 puncte WW)
- Piftele a la Mishutza (4.5 puncte WW)
Se amesteca ingredientele si se coc in tigaie fara ulei sau in cuptor. - Piftele de naut (4.8 puncte WW)
- Piftele din piept de curcan (2.4 puncte WW)
Mod de preparare Carnea, ceapa, usturoiul si verdeata se toaca. Tocatura amestecata cu ouale putin batute, se condimenteaza. Dupa ce compozitia obtinuta a stat la rece cca 2 ore se modeleaza piftelutele care se aseaza intr-o ...