Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Piure de legume by Tina

Denumire originală: Piure de legume by Tina

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piure de legume by Tina" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 1.1 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 2.8 g/100g Carbohidraţi 2.9 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 1.7 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: legume, piure

Informaţii/ingrediente

  • - 200 g conopida fiarta
  • - 200 g mazare fiarta
  • - 100 g telina fiarta
  • - 14 ml ulei samburi struguri
  • - sare

Descrierea producător/Mod de preparare

Se baga la blender toate legumele.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Orez basmati fiert (1 puncte WW)
  2. Cartofi scazuti, la cuptor (1 puncte WW)
    Mod de preparare: Se curata si se spala cartofii. Se taie felii. Se pun intr-un vas de yena. Se sareaza, se pune si boia de ardei dulce. Se taie marunt frunzele de patrunjel. Se pun deasupra. Si se amesteca ...
  3. Sote de legume, Cetateregala (0.9 puncte WW)
    Se fierbe mixul mexican in apa cu sare. Se strecoara apa si gata!
  4. Tocanita de cartofi, Incognito (0.8 puncte WW)
    Se fierbe ceapa cu ardeiul, uleiul, vegeta si apa. Se adauga cartofii si rosiile cubetti. Se poate pune putin piper si o frunza dafin pentru gust , la final. Se poate manca cu carne sau doar cu muraturi.
  5. Spanac gatit (0.7 puncte WW)
    Se pune ceapa la calit impreuna una uleiul si o cescuta cu apa. dupa ce se caleste, se adauga spanacul impreuna cu 2 cani de apa, dupa ce da in pirmul clocot se lasa 25 ...

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: