Puncte Weight Watchers Tiramisu, La Buona Paticeria
Denumire originală: Merendine Tiramisu
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tiramisu, La Buona Paticeria" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 9.4 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 16.4 g/100g | Carbohidraţi | 57.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 5.2 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: tiramisu
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Tiramisu, La Buona Paticeria"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Prajitura Pepparkaka, Hagges (9.4 puncte WW)
- Avena Fibra, prajituri dietetice, Gullon (9.4 puncte WW)
- Prajitura de ciocolata, Buitoni (9.4 puncte WW)
- Prajitura, de ciocolata, amestec (mix) uscat, obisnuita (9.4 puncte WW)
- Prajitura pentru cafea, cu scortisoara, topping-umplutura, amestec (mix) uscat (9.4 puncte WW)
Alimente similare
- Tiramisu a la sherpika (1.3 puncte WW)
Urda, iaurtul, capsunile, vanilia si stevia se amesteca la blender, apoi se adauga psyllium si se amesteca bine. Briosele se faramiteaza si se pune un strat pe fundul unui vas, se pune budinca de capsuni (jumatate ... - Tiramisu racoritor (5.4 puncte WW)
crema: se amesteca branza de vaci, iaurtul, fructoza si 50 g de zahar (le-am amestecat cu blenderul pentru omogenizare mai buna), smantana se bate pana capata consistenta de frisca si se amesteca cu crema de ... - Tiramisu by Moni (5.6 puncte WW)
70 g fructoza se amesteca cu galbenusurile si branza mascarpone separat se bate frisca apoi se incorporeaza cu crema de mascarpone 30 g fructoza se pune in cafea piscoturile se trec prin cafea pt insiropare, si se aseaza ... - Tiramisu hipoglucidic (5.8 puncte WW)
Pentru piscoturi se freaza fructoza cu 3 galbenusuri, faina si taratele. Se bat albusurile spuma si se amesteca incet cu restul. Compozitia se toarna pe hartie de copt intr-un strat de cca 2-3cm. Compozitia creste la ... - Tiramisu, Dolci (4.2 puncte WW)