Puncte Weight Watchers Tiramisu Speculos, Delhaize
Denumire originală: Tiramisu Speculos
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tiramisu Speculos, Delhaize" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 6.8 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 13.3 g/100g | Carbohidraţi | 37.2 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 4.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: tiramisu, desert, prajitura
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Tiramisu Speculos, Delhaize"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Tiramisu, desert cu mascarpone si cafea, San Fabio (6.7 puncte WW)
- Tort mascarpone cu piscoturi (6.5 puncte WW)
- Prajitura Pavlova cu zmeura, Tesco (6.3 puncte WW)
- Tort de mere si frisca (6.2 puncte WW)
- Tort de ciocolata cu fulgi de ciocolata, Dr. Oetker (6.2 puncte WW)
Alimente similare
- Tiramisu hipoglucidic (5.8 puncte WW)
Pentru piscoturi se freaza fructoza cu 3 galbenusuri, faina si taratele. Se bat albusurile spuma si se amesteca incet cu restul. Compozitia se toarna pe hartie de copt intr-un strat de cca 2-3cm. Compozitia creste la ... - Tiramisu a la sherpika (1.3 puncte WW)
Urda, iaurtul, capsunile, vanilia si stevia se amesteca la blender, apoi se adauga psyllium si se amesteca bine. Briosele se faramiteaza si se pune un strat pe fundul unui vas, se pune budinca de capsuni (jumatate ... - Tiramisu, Dolci (4.2 puncte WW)
- Tiramisu a la Extasssy (4.9 puncte WW)
PREPARARE: Galbenusurile se bat cu zaharul, apoi peste ele se adauga branza si albusurile batute spuma Piscuturile inmuiate in cafea se aseaza pe fundul unei tave dreptunghiulare Peste piscoturi se toarna jumatate din crema obtinuta, apoi un nou ... - Tiramisu racoritor (5.4 puncte WW)
crema: se amesteca branza de vaci, iaurtul, fructoza si 50 g de zahar (le-am amestecat cu blenderul pentru omogenizare mai buna), smantana se bate pana capata consistenta de frisca si se amesteca cu crema de ...