Puncte Weight Watchers Fulgi de ovaz 100% natural, Quaker-Oats
Denumire originală: Fulgi de ovaz 100% natural
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Fulgi de ovaz 100% natural, Quaker-Oats" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 8 g/100g | Carbohidraţi | 60 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 11 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ovaz, fulgi ovaz
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Fulgi de ovaz 100% natural, Quaker-Oats"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Gris de grau, Titan (6.9 puncte WW)
- Orez integral cu bob lung, prefiert si orez salbatic, Real Quality (6.9 puncte WW)
- Fulgi de orz, Sanovita (6.9 puncte WW)
Bogat in proteine, vitamine, minerale si enzime, fulgii de orz sunt eficienti in functionarea organismului fiind foarte digerabili, pastrand nealterate proprietatile terapeutice ale boabelor de orz. Conţinutul orzului este un procent în celuloză de 8-15 ... - Triticale (hibrid intre secara si grau) (6.9 puncte WW)
- Fulgi de porumb, integral, albastru (Harina de Maiz Morado) (6.9 puncte WW)
Alimente similare
- Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz (1.3 puncte WW)
Se lasa la frigider peste noapte 1 lingura de boabe de ovaz in apa rece. Dimineata se scurg de apa, ele fiind usor incoltite. Apa caldute, nu fierbinte pt. va distruge bobul de ovaz incoltit, se ... - Fulgi de ovaz (7.6 puncte WW)
- Fulgi de ovaz marunti bio (7.6 puncte WW)
- Clatite din fulgi de ovaz si urda (5.1 puncte WW)
Se amesetca toate ingredientele si se prajesc intr-o tigaie cu foarte putin ulei. Din 210 g compozitie cruda au iesit 180g clatite. - Clatite din fulgi de ovaz, Montignac (2.4 puncte WW)
Se pun fulgi la inmuiat cu apa si vanilia. Se lasa 10 min. apoi se fac pasta cu blenderul. Daca doriti sa fie compozitia mai moale, mai puneti apa, insa nu recomand. Se pun in tigaie ...