Puncte Weight Watchers Iahnia bucatarului lenes
Denumire originală: Iahnia bucatarului lenes
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Iahnia bucatarului lenes" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 6.2 g/100g | Carbohidraţi | 8.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7.4 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: iahnie, iahnia
Informaţii/ingrediente
- 900g Ciolan porc,
- 100g Ceapa rosie,
- 500g Morcov,
- 2g Foi dafin,
- 2460g Fasole rosie in saramura Mike Mitchell (6 cutii),
- 500g Passata di pomodoro Ortomio
Descrierea producător/Mod de preparare
Ciolanul, ceapa si morcovii se taie bucatele.
Se adauga foile de dafin, passata di pomodoro si saramura de la fasole.
Se pun la fiert pana se patrunde morcovul si este gata ciolanul.
Se adauga fasolea si, daca a scazut prea mult totul, si niste apa.
Se lasa sa mai clocoteasca putin.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Dovlecei umpluti cu urda si marar (2.9 puncte WW)
Dovleceii se curata, se taie pe lung si se scoate cu o lingurita mijlocul cu seminte. Se amesteca urda, crema de branza si telemeaua cu ouale batute, mararul tocat, sarea si piperul. Se umplu dovleceii cu amestecul ... - Varza de post, VAmedeea (2.9 puncte WW)
varza se toaca si se opareste, ceapa se caleste in ulei la foc mic, se adauga varza si apa putina, se lasa la fiert, cand e gata se adauga sosul de rosii diluat cu putina ... - Legume la tigaie KR (2.9 puncte WW)
Se calesc toate ingredientele aproximativ 10 minute. Dupa ce se ia de pe foc se presara cascavalul ras. - Fasole batuta (2.8 puncte WW)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ... - Soufle de dovlecei (2.8 puncte WW)
Se curata dovleceii , se taie felii si se fierb in apa cu sare.Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc ...