Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Paine din faina neagra cu iaurt

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Paine din faina neagra cu iaurt

Denumire originală: Paine din faina neagra cu iaurt

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine din faina neagra cu iaurt" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 5.7 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 4.6 g/100g Carbohidraţi 49 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 0.2 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 3 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 8.6 g/100g
Sodiu 280.3 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: paine, iaurt, faina, faina neagra

Informaţii/ingrediente

  • faina neagra: 500g 
  • Iaurt numa' bun Napolact: 300g
  • ulei din samburi de struguri: 1 lingura
  • apa: 50ml
  • sare: 1 lingurita
  • miere: 1 lingura
  • drojdie uscata: 1 plic(7g)
  • oua de prepelita: 2 bucati
  • susan: 1g
  • mac: 1g

Descrierea producător/Mod de preparare

Se pun ingredientele in ordinea setata de masina de paine, mai putin ouale si semintele de susan si mac.

Se seteaza programul de framantat si crescut.

Cand masina s-a oprit se scoate aluatul, se imparte in 2 si se ruleaza 2 suluri care se impletesc si se pun in forma de cozonac, unsa cu putin ulei si pudrata cu faina. Se unge painea cu ouale batute si se presara semintele.

Se mai lasa la crescut in forma jumatate de ora, apoi se introduce in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute, la foc mediu.

Se scoate din forma cand s-a racit.

Pofta buna!

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Pesmeti integrali, WASA (5.7 puncte WW)
    faina integrala de secara, apa, sare iodata Pentru prepararea a 100g de pesmeti sunt utilizate 108 g de faina integrala.
  2. Paine neagra cu malai, a la Diana (5.7 puncte WW)
    Se adauga ingredentele in masina de facut paine si se lasa la copt. La final se unge cu putin ulei pentru a ramane moale mai mult timp!
  3. Coca pizza (5.6 puncte WW)
    Mod de preparare: Amestecati intr-un castron drojdia cu o lingura de faina, trei linguri de apa calda si putin zahar pana obtineti o pasta omogena. Acoperiti-o si lasati-o asa pana se umfla si face spuma. Puneti intr-un castron ...
  4. Paine integrala VentoFreddo (5.6 puncte WW)
    Ingrediente: faina de grau integrala-320 gr, fulgi de ovaz 50 de gr, drojdie uscata 15 gr, sare o lingurita, apa calda o cana. Se topeste drojdia in apa calduta, se toarna peste faina, se adauga apa ...
  5. Focaccia integrala, de casa (5.6 puncte WW)
    Se amesteca jumatate din faina cu mierea, drojdia, sarea o lingura cu ulei si apa, omogenizeaza si se lasa la dospit 20-30 de minute, intr-o camera ferita de curenti. Se amesteca apoi aluatul cu restul de ...

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: