Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Terina de somon

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Terina de somon

Denumire originală: Terina de somon

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Terina de somon" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 5.6 /100g Colesterol 156 mg/100g
Grăsimi 15.7 g/100g Carbohidraţi 1.2 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 16 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: somon, terina

Informaţii/ingrediente

  • 200g somon copt pe abur
  • 3 oua
  • 130g smantana grasa
  • putina sare si marar

Descrierea producător/Mod de preparare

Se mixeaza componenetele si se pun intr-un vas termorezistent la cuptor. Pofta buna!

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Cascaval de casa cu margarina (5.6 puncte WW)
    Laptele se pune la fiert impreuna cu branza de vaci. Cand se separa zerul se pune la scurs intr-un tifon. Branza rezultata se amesteca cu branza de capra, bicarbonatul si sarea. Intr-o craticioara se pune margarina si apoi ...
  2. Rosii umplute cu branza si smantana (5.6 puncte WW)
    Mod de preparare: 1.Se spala rosiile si li se taie un capacel.Cu o lingurita li se scoate miezul si semintele.Se sareaza si se pipereaza in interior. 2.Se spala si se toaca foarte fin busuiocul. 3.Intr-un bol, se amesteca ...
  3. Branza la cuptor cu ardei copt si masline (5.5 puncte WW)
    Se preincalzeste cuptorul la o temperatura medie, se taie branza in 4 felii si se repartizeaza i 4 farfurii rezistente la foc. Se amesteca ardeiul copt, maslinele tocate marunt si uleiul intrun castronas, dupa care ...
  4. Chiftele pui gatite la cuptor - francescana (5.5 puncte WW)
    Se amesteca bine toate ingredientele, se formeaza chiftelute si se pun pe hartie de copt in tava, la cuptor. Se lasa pana se rumenesc (se mai intorc din cand in cand). Rezulta cam 397 g chiftelute.
  5. Bulz romanesc (5.4 puncte WW)
    Dupa ce mamaliga este gata(fiarta si mai tare un pic) asezam intr-o oala de lut, udata in prealabil cu apa si stopita cu un pic de ulei, un strat de mamaliga cam de 5 cm ...

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: