Puncte Weight Watchers pentru friptura
Afisare rezultate 11 - 20 din total 35
- Pui exotic, VAmedeeaAdăugat de VAmedeea, în Fripturi -
- puiul se spala bine, se unge cu ulei, se condimenteaza bine si se aseaza in tava - se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie si o jumatate de portocala - ceapa se taie in ...
Puncte WW: 5.7, Grăsimi: 13.2, Carbohidraţi: 12.7, Proteine: 15.7, Fibre: , Sodiu:Adaugă la favorite - Pulpa de porc dietetica, kika9Adăugat de kika9, în Fripturi -
Mararul si rozmarinul se toaca marunt amestecandu-se cu sarea, se dau la cuptorul incalzit la 180°C. Dupa 5 minute se pune deasupra carnea acoperindu-se complet cu restul de sare; se coace pana ce sarea formeaza ...
Puncte WW: 4.7, Grăsimi: 11, Carbohidraţi: 0, Proteine: 22, Fibre: , Sodiu:Adaugă la favorite - Ostropel de iepure de casa, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia AurAdăugat de Bread Pitt, în Fripturi -
Bucatile de carne de iepure (cel de casa nu e nevoie sa fie fezandat, pentru ca e foarte fraged) se prajesc in ulei. Cand sunt rumene, se adauga ceapa si se prajeste usor, adaugand condimentele: piper, ...
Puncte WW: 3.1, Grăsimi: 5.9, Carbohidraţi: 3.4, Proteine: 16.2, Fibre: , Sodiu: 0Adaugă la favorite - Rulada de curcan cu fructe uscateAdăugat de slabuta, în Fripturi -
Fileurile de curcan se taie fasii late, se bat putin cu ciocanul de bucatarie. Se sareaza, pipereaza dupa gust, se stropesc cu suc de lamaie. Carnea se face rulouri si se lasa la marinat 2 ore la ...
Puncte WW: 4.2, Grăsimi: 3.4, Carbohidraţi: 15.5, Proteine: 28.5, Fibre: 1.4, Sodiu: 99.4Adaugă la favorite - Piept de pui cu ierburi aromatice, by RissAdăugat de Riss, în Fripturi -
Pieptul de pui se taie felii se condimenteaza cu sare, piper si usturoi. Rozmarinul si oregano se toaca marunt si se pun peste pui. Se da la cuptor pana e gata.
Puncte WW: 3.3, Grăsimi: 2.5, Carbohidraţi: 2.2, Proteine: 30.2, Fibre: 0.4, Sodiu: 148Adaugă la favorite - Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromaticeAdăugat de sherpika, în Fripturi -
Casul de amesteca cu usturoiul pisat, busuiocul, cimbrul si jumatate de lingurita de sare. Se face un "buzunar" in pieptul de pui si se introduce umplutura, si se preseaza carnea astfel incat sa se inchida "buzunarul". Se ...
Puncte WW: 4.7, Grăsimi: 7, Carbohidraţi: 3.2, Proteine: 30.5, Fibre: 0.6, Sodiu: 424.2Adaugă la favorite - Carne de pui la gratarAdăugat de tzutzu25, în Fripturi -
Piept de pui dezosat , fara piele , gatit pe gratar , fara adaos de ulei si condimentat cu ierburi aromate si putina sare.
Puncte WW: 3.6, Grăsimi: 3.6, Carbohidraţi: 0, Proteine: 31, Fibre: 0, Sodiu: 74Adaugă la favorite - Friptura de vitaAdăugat de specchio, în Vita, Vitel -Puncte WW: 3.1, Grăsimi: 3.5, Carbohidraţi: 0, Proteine: 24.9, Fibre: , Sodiu:Adaugă la favorite
- Roast beef, regularAdăugat de Mraia, în Vita, Vitel -Puncte WW: 6.8, Grăsimi: 17.3, Carbohidraţi: 0, Proteine: 25.9, Fibre: 0, Sodiu: 217Adaugă la favorite
- Pui la cuptorAdăugat de alyy, în Fripturi -
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt
Puncte WW: 5.3, Grăsimi: 10.1, Carbohidraţi: 0, Proteine: 30.8, Fibre: , Sodiu:Adaugă la favorite