Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Clatite Monti a la Raluka

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Clatite Monti a la Raluka

Denumire originală: Clatite Monti a la Raluka

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Clatite Monti a la Raluka" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 4.2 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 5.1 g/100g Carbohidraţi 25.8 g/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Proteine 6.6 g/100g
Sodiu 0 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: clatita, clatite, clatite magiun

Informaţii/ingrediente

  • 175 gr oua
  • 35 gr tarate grau
  • 165 gr faina integrala
  • un praf de sare
  • 300 ml apa minerala
  • 5 ml ulei
  • 132 gr magiun topoloveni
  • Au iesit 12 clatite a circa 70 gr umplute cu magiun

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Chec Cafea Storm (4.2 puncte WW)
    se amesteca ingredientele cu albusurile batute tari si se baga la cuptor cc 30-40 min.
  2. Terci de ovaz copt, cu mere (4.2 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele impreuna, se da la cuptor pana se rumeneste pe margini
  3. Biscuiti cu nuci si tarate by Tina (4.2 puncte WW)
    Se amesteca, se lasa la cuptor pana se rumenesc, rezulta 9 biscuiti.
  4. Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika (4.2 puncte WW)
    Pentru blat: Se amesteca ingredientele bine si se pune intr-o forma de tarte (de 20cm), intanzind-o pe fundul si peretii formei. Pentru crema de branza: Se amesteca bine toate ingredientele si se pun peste blatul din ...
  5. Mousse de banane Kar (4.2 puncte WW)
    Se mixeaza ingredientele.

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: