Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Terci de ovaz copt, cu mere

Denumire originală: Baked Oatmeal

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Terci de ovaz copt, cu mere" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 4.2 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 4.3 g/100g Carbohidraţi 38.4 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 2.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 6.3 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: mere, ovaz, terci

Informaţii/ingrediente

  • 1 cana iaurt
  • 1/4 cana miere
  • 1 ou intreg
  • esenta vanilie
  • 2 cani fulgi de ovaz
  • 1 cana mere fara coaja, taiate bucatele

Descrierea producător/Mod de preparare

Se amesteca ingredientele impreuna, se da la cuptor pana se rumeneste pe margini

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Chec Cafea Storm (4.2 puncte WW)
    se amesteca ingredientele cu albusurile batute tari si se baga la cuptor cc 30-40 min.
  2. Biscuiti cu nuci si tarate by Tina (4.2 puncte WW)
    Se amesteca, se lasa la cuptor pana se rumenesc, rezulta 9 biscuiti.
  3. Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika (4.2 puncte WW)
    Pentru blat: Se amesteca ingredientele bine si se pune intr-o forma de tarte (de 20cm), intanzind-o pe fundul si peretii formei. Pentru crema de branza: Se amesteca bine toate ingredientele si se pun peste blatul din ...
  4. Mousse de banane Kar (4.2 puncte WW)
    Se mixeaza ingredientele.
  5. Prajitura cu mere, by andra_aly (4.2 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele, se curata merele si se aseaza feliute in tava, apoi se toarna compozitia peste ele si se da la cuptor.

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: