Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Ghiveci de legume a la Raluca

Denumire originală: Ghiveci de legume

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ghiveci de legume a la Raluca" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 0.3 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 0.3 g/100g Carbohidraţi 6.7 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 2 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 2.3 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 2.3 g/100g
Sodiu 109.8 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: legume, ghiveci

Informaţii/ingrediente

- 320 g varza

- 160 g morcovi

- 170 g ardei gras rosu

- 430 g dovlecei

- 330 g broccoli proaspat

- 230 g rosii

- 450 g ciuperci champignon proaspete

- 250 g pasta de tomate + 200 ml apa plata

- 15 g usturoi verde

- 2 g piper alb

- 5 g sare

- 4 g cimbru proaspat

Au iesit 2 kg de ghiveci.

Descrierea producător/Mod de preparare

Legumele se spala si se curata.

Varza se taie fideluta, morcovii, dovleceii, rosiile si ardeiul se taie rondele. Ciupercile se feliaza, broccoli se separa in buchetele micute.

Intr-o oala incapatoare se pune stratul de varza, morcovii si ardeiul rosu. Se pune usturoiul maruntit, se potriveste de sare si piper. Se adauga 3-4 crengute de cimbru.

Urmeaza stratul de broccoli, feliutele de rosie, ciupercile si stratul de dovlecei.

Pasta de tomate se amesteca cu apa plata si se toarna in oala, se scutura sa ajunga bine peste tot si se da la cuptor.

Este gata in aproximativ o ora jumatate. Cand este aproape gata se scoate capacul ca sa scada.

Pofta buna!

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Mancare de marar, cetateregala (0.2 puncte WW)
    Se pune ceapa, mararul, prazul cu apa la fiert, se adauga cu 5 minute inainte de final restul ingredientelor.
  2. Mancare de varza scazuta by Pago (0.2 puncte WW)
    Se caleste ceapa in putin ulei si apoi se adauga pe rand toate celelalte legume. la final se pune varza tocata marunt si se pune 300 ml apa apoi se lasa la fiert tin de o ...
  3. Mazare fiarta (0.1 puncte WW)
  4. Crema de telina cu morcovi (0.1 puncte WW)
    se fierb legumele, se paseaza, se amesteca cu apa in care au fiert, se strecoara supa.

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: