Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Legume si ciuperci la wok, mayya

Denumire originală: Legume si ciuperci la wok

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Legume si ciuperci la wok, mayya" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 1 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 3 g/100g Carbohidraţi 7.7 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 2.9 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 3.2 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 3 g/100g
Sodiu 17 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: legume, ciuperci, wok

Informaţii/ingrediente

  • 500 g ciuperci champion crude
  • 400 g amestec legume congelate chinezesc de la bonduelle
  • 70 g ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline extravirgin
  • condimente dupa gust (oregano, busuioc si piper).

Descrierea producător/Mod de preparare

Am spalat ciupercile bine,apoi le-am pus in tigaia wok incinsa impreuna cu legumele,le-am lasat la inabusit pana aproape a scazut apa lor, apoi am pus ceapa, 3 linguri ulei masline si le-am mai lasat pana a scazut bine sucul de la ciuperci si legume.

Cand au fost gata am adaugat usturoiul si condimentele dupa gust.

Am obtinut 650 g de mancare.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Mancare de conopida (0.9 puncte WW)
    900 g conopida 1 leg marar 1 ceapa 1 lingura ulei 1 lingura pasta de tomate / 2 rosii un pvf cutit sare un vf de cutit de piper alb
  2. Tocanita de legume a la Mayya (0.9 puncte WW)
    vinete, dovlecei, rosii in bulion, usturoi, ulei de masline, sare, piper, busuioc si oregano.
  3. Pasta de legume, Anita (0.9 puncte WW)
    Se fierbe bine orezul. Se amesteca mixeaza toate ingredientele in bleder si se obtine o pasta buna ca umplutura pt ardei, se pot face si sarmale dietetice si se poate manca si asa.Se pun condimente ...
  4. Legume la tigaie by Anqutz (0.9 puncte WW)
    INCREDIENTE: 700 gr ciuperci crude 2 linguri ulei de masline 100 gr ceapa 400 gr ardei 400 gr rosii in conserva Busuioc Cimbru   Se calesc ciupercile in cele 2 linguri de ulei. Se face sos din 100 gr de ceapa care se ...
  5. Mancarica cu vinete si dovlecei by Mihaela (0.9 puncte WW)
    Intr-o cratita cu capac puneti uleiul cu vanata, ciupercile si dovlecelul la inabusit, apoi adaugati rosiile date la blender si daca este cazul turnati 50 ml apa (sau vin alb dupa preferinta). Cand s-au inmuiat ...

Alimente similare

  • Tocana legume si ciuperci, mayya (1.2 puncte WW)
    am pus legumele congelate intr-o tigaie si le-am lasat la inabusit pana a scazut apoi am pus uleiul, ceapa, ciupercile fierte si spalate in prealabil, le-am calit un minut apoi am pus un pahar de ...
  • Ciuperci calite in tigaie, mayya (2 puncte WW)
    Ciupercile le-am pus in tigaia de teflon cu sare pana a scazut apa din ele,apoi am daugat uleiul,cand s-au rumenit un pic am pus ceapa si usturoiul,am condimentat cu sare si piper le-am mai lasat ...
  • Noodles/taitei cu ciuperci, mayya (2 puncte WW)
    Am spalat ciupercile bine le-am taiat in jumatati le-am calit in sucul propriu cu sare pana le-a scazut bine apa,apoi am adaugat uleiul de masline,ceapa taiata si usturoiul zdrobit,le-am condimentat cu sare si piper si ...
  • Spaghetti integrale cu sos de rosii si ciuperci, mayya (1.6 puncte WW)
    Am taiat legumele cubulete,le-am inabusit in ulei cu putina apa cand s-au inmuiat legumele am adaugat ciupercile,am acoperit cu apa si le-am lasat sa scada. Intre timp am curatat rosiile de coaja le-am tocat marunt si ...
  • Piept de pui cu legume, mayya (2.5 puncte WW)
    Am taiat fasii subtiri pieptul de pui,l-am pus in tigaia de teflon la foc incins pana s-a albit, apoi am adaugat morcovul taiat fasii cu ustensila de curatat legume,am pus putin apa peste si am ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: