Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Plachie de peste

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Plachie de peste

Denumire originală: Plachie de peste

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Plachie de peste" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 3.6 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 8.3 g/100g Carbohidraţi 4.6 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 11.6 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: peste, plachie

Informaţii/ingrediente

1kg peste(eu am folosit mreana), 100ml ulei, 30g faina, 150g ceapa, 50g usturoi, 200ml bulion, 30g ardei rosu, 100ml vin alb sec, 50g rosie, frunza patrunjel, leustean, piper, sare

Descrierea producător/Mod de preparare

Se taie pestele bucati de doua degete latime , se da prin faina si se prajeste pe ambele parti putin in ulei. Se scoate si se aseaza in tava. In uleiul ramas se calesc ceapa, usturoiul si frunzele, apoi se adauga restul ingredientelor si se toarna peste peste. Se da la cuptor 20-30 min. la foc potrivit.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Peste la cuptor (3.6 puncte WW)
    Pestele se condimenteaza. Se pune 1 file de peste, o feliuta de salam, jumatate din cascaval si o bucatica de ardei, pe urma alta bucata de peste, o feliuta salam, cascaval, ardei, ultima bucata de peste ...
  2. File de merluciu, prajit in putin pesmet (3.5 puncte WW)
  3. Saramura de crap a la Florance (3.5 puncte WW)
    se pune crapul pe gratar si se face un pic. Separat se fierb legumele si se introduc apoi bucatile de carne. Se da totul la cuptor 30 min.
  4. File de pangasius la gratar (3.5 puncte WW)
  5. Salata de macrou (3.4 puncte WW)
    Se amesteca.

Alimente similare

  • Plachie de caras (1.5 puncte WW)
    Ceapa taiata solzisori, morcovii rondele, ardeiul taiat bastonase, rosia taiata rondele, usturoiul tot rondele, se formeaza un pat din legume se pun foile de dafin si se aseaza pestele se sareaza si pipereaza apoi se adauga ...
  • Scazatura de peste (0.9 puncte WW)
    se toaca toate legumele si se pun la fiert, apoi se adauga pestele
  • Peste bacalhao (2.8 puncte WW)
  • Bors peste (0.5 puncte WW)
  • Ciorba de peste (0.3 puncte WW)
    Se fierb toate legumele in apa, si se adauga condimentele dupa gust.

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: