Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Mousse de piersici, Montignac Faza I

Denumire originală: Mouse de piersici, Faza I

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Mousse de piersici, Montignac Faza I" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 1.9 /100g Colesterol 69 mg/100g
Grăsimi 1.9 g/100g Carbohidraţi 18 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 1 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 5.8 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 2.7 g/100g
Sodiu 0.1 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: desert, piersici, mousse

Informaţii/ingrediente

-4 foi gelatina, 4 gr

-500 gr piersici curatate si taiate in 4

-60 gr fructoza plus inca putin pentru indulcire

-20 grame fructoza pentru indulcire

-zeama de la 1/2 lamaie

-2 oua, cu albusuri si galbenusuri separate

-1 lingura smantana dulce/frisca lichida

-o lingurita esenta vanilie

Descrierea producător/Mod de preparare

1.puneti foile de gelatina in apa rece

2.cu un mixer amestecati piersicile cu jumatate din fructoza si zeama de lamaie. strecurati printr-o sita fina intr-un bol

3.bateti galbenusurile cu fructoza ramasa pana devin usoare si pufoase. incalziti usor deasupra unui vas cu apa clocotita pana ce fructoza se dizolva si amestecul se lipeste de dosul unei linguri. luati de pe foc si lasati la racit.

4.scurgeti gelatina sa nu mai ramana apa pe ea, apoi adaugati 2 linguri de apa fierbinte pentru a o dizolva. amestecat gelatina topita cu piersicile, apoi puneti galbenusurile racite si continuati sa amestecati pana obtineti o textura fina.

5.bateti albusurile spuma,pana se intaresc. intr-un alt vas,bateti smantana pana se intareste si ea,apoi adaugati esenta de vanilie si putina fructoza pentru indulcire.

6.adaugati incet smantana in amestecul de piersici,apoi incorporati si albusurile batute, cate o treime din cantitate o data, folosind o spatula- NU LE AMESTECATI, deoarece trebuie sa ramana in compozitie cat mai mult aer posibil, pentru a face un mousse cat mai usor.

7. raciti amestecul la frigider timp de 4 ore, apoi serviti-l in pahare de inghetata sau vase asemanatoare.

 

Pofta buna!

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Gris cu lapte, Cetateregala (1.9 puncte WW)
    Se fierbe laptele cu zaharul si se aduaga in ploaie grisul, se lasa 15 minute!
  2. Budinca de vanilie Andrylici (1.9 puncte WW)
    Se pune laptele la incalzit dar nu se lasa sa fiarba. Se pune vasul in care fiebe laptele la bain marie, se adauga treptat galbenusurile vanilia si indulcitorul amestecand continuu cu telul pana capata o consistenta ...
  3. Papanasi dietetici by Tina (1.9 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele, se modeleaza sub forma de sfere. Se pune apa la fiert, cand clocoteste se adauga. Se servesc cu fructe proaspete pasate sau magiun fara zahar si iaurt natural
  4. Pandispan low carb by Tina (1.9 puncte WW)
    Se amesteca toate, se lasa la cuptor pana e gata.
  5. Desert din quark si proteina (1.9 puncte WW)
    Gelatina se moaie si se amesteca pana la dizolvare in laptele caldut. Se adauga apoi la mixer toate ingredientele. Se pune in forme de silicon sau forma de tort detasabila si se da la frigider pana la ...

Alimente similare

  • Mousse ciocolata, Montignac (12.5 puncte WW)
    Se topeste ciocolata la bain-marie, galbenusurile se bat separat de albusuri, albusurile se bat spuma. Dupa ce s-a topit ciocolata se amesteca cu galbenusurile si apoi rapid si cu albusurile deoarece dupa amestecul cu galbenusurile ciocolata ...
  • Biscuiti montignac faza 1, mayya (4.6 puncte WW)
    Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa (in jur de 150 ml) se amesteca bine bine pana se obtine o coca tare, astfel incat se poate da forma unui fursec fara sa se lipeasca ...
  • Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
    Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine.
  • Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (5.3 puncte WW)
    Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ...
  • Salata Nicoise Faza I Montignac a la Sylvester (1.6 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele si gata :-). Pofta buna!

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: