Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Peste la gratar de aragaz

Denumire originală: Peste la gratar de aragaz

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Peste la gratar de aragaz" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 5.2 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 13 g/100g Carbohidraţi 0.3 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 0.1 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 23.4 g/100g
Sodiu 123.9 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: peste, hering, gratar

Informaţii/ingrediente

  • hering congelat sau proaspat - 405 gr (2 bucati)
  • ceapa verde - 5 gr
  • sarea, piper dupa gust 

Descrierea producător/Mod de preparare

Heringul se spala, se curata bine.

Se fac taieturi cu un cutit pe o parte a pestelui.

In taieturi se pune cate putina sare si piper.

Se pune pe gratarul de aragaz si se tine l a foc mediu cam 30 minute. Fara sa il intoarceti pe o parte si pe alta.

Cu 5 minute inainte de a fi gata, se baga in taieturi bucatele de ceapa verde.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Macrou afumat acasa (5.2 puncte WW)
    Este facut in curte la afumatoare.
  2. Pastrav la cuptor a la Codynutza (5.1 puncte WW)
    se pun ambele bucati de pastrav intr-o tava pe o hartie de copt, dupa care se sareaza si se unge cu 25 ml ulei de masline. timpul de coacere depinde de preferinte, daca va place mai ...
  3. Crevete cu sos (4.8 puncte WW)
    http://forum.slabute.ro/dieta-south-beach-retete-faza-i/crevete-sos-2812.html
  4. Somon roz cu susan, la cuptor (4.4 puncte WW)
    Somonul se spala si se pune pe un prosop de bucatarie. Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, pe ea se aseaza somonul file. Se sareaza, se presara oregano si semintele de susan. Se da ...
  5. Peste la Kukta (4.4 puncte WW)
    Pestele se curata (fara cap), se spala, se condimenteaza. Ceapa se taie inele. Se aseaza in oala in straturi: un strat de peste, unul de ceapa, unul de peste etc. Printre straturi se pun foile de dafin ...

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: