Puncte Weight Watchers Somon la gratar de aragaz
Denumire originală: Somon la gratar de aragaz
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Somon la gratar de aragaz" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 3.8 /100g | Colesterol | 74.6 mg/100g | |
Grăsimi | 5 g/100g | Carbohidraţi | 0.1 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 28.6 g/100g | |
Sodiu | 146.2 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: peste, somon, gratar
Informaţii/ingrediente
- somon cotlet - 2 bucati
- sare dupa gust
- cimbru si busuioc proaspat
Descrierea producător/Mod de preparare
Somonul se spala bine, se sareaza si se "freaca" cu frunzele si crengutele de busuioc si cimbru.
Se pune pe gratar si se face pana este gata.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Plachie de peste (3.6 puncte WW)
Se taie pestele bucati de doua degete latime , se da prin faina si se prajeste pe ambele parti putin in ulei. Se scoate si se aseaza in tava. In uleiul ramas se calesc ceapa, ... - Peste la cuptor (3.6 puncte WW)
Pestele se condimenteaza. Se pune 1 file de peste, o feliuta de salam, jumatate din cascaval si o bucatica de ardei, pe urma alta bucata de peste, o feliuta salam, cascaval, ardei, ultima bucata de peste ... - File de merluciu, prajit in putin pesmet (3.5 puncte WW)
- Saramura de crap a la Florance (3.5 puncte WW)
se pune crapul pe gratar si se face un pic. Separat se fierb legumele si se introduc apoi bucatile de carne. Se da totul la cuptor 30 min. - File de pangasius la gratar (3.5 puncte WW)
Alimente similare
- Peste la gratar de aragaz (5.2 puncte WW)
- Somon la gratar cu sos de iaurt si branza de vaci (3.1 puncte WW)
- Pui la gratar (2.2 puncte WW)
- Cod la gratar (4.2 puncte WW)
- Vinete la gratar (1.6 puncte WW)
se taie vinetele rondele de cca 1 cm, se sareaza si se lasa 15-20 minute in castron. Se ung cu putin ulei si se pun pe gratar. Se pot pune pe gratar fara ulei sau marinate (in combinatie ...