Puncte Weight Watchers Peste la Kukta
Denumire originală: Peste la Kukta
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Peste la Kukta" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 4.4 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 11 g/100g | Carbohidraţi | 2 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 17 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: peste
Informaţii/ingrediente
- 1 kg de peste mic
- 2 cepe mari
- jumatate de litru de bulion
- 4 linguri de ulei
- 4-5 fire de cimbrisor
- 2 foi de dafin
- sare, piper dupa gust
Descrierea producător/Mod de preparare
Pestele se curata (fara cap), se spala, se condimenteaza.
Ceapa se taie inele. Se aseaza in oala in straturi: un strat de peste, unul de ceapa, unul de peste etc.
Printre straturi se pun foile de dafin si cimbrisorul.
La final se pune uleiul, bulionul si rosiile din conserva.
Se pune un capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mic, pt. cca 4-5 ore.
O data pe ora se verifica si se adauga apa daca nu mai are lichid.
Daca se face in cucta se face tot la foc mic dar dureaza aprox 2 ore jumatate si nu mai trebuie adaugata apa. Nu se amesteca sub nici o forma.
Este gata cand oasele pestelui se fierb atat de tare incat se topesc in gura. Se pot face cantitati mai mari care se pun in borcane si se sterilizeaza.
Se pastreaza foarte bine, ca si zacusca. Se poate consuma rece sau cald.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Somon la gratar de aragaz (3.8 puncte WW)
- Plachie de peste (3.6 puncte WW)
Se taie pestele bucati de doua degete latime , se da prin faina si se prajeste pe ambele parti putin in ulei. Se scoate si se aseaza in tava. In uleiul ramas se calesc ceapa, ... - Peste la cuptor (3.6 puncte WW)
Pestele se condimenteaza. Se pune 1 file de peste, o feliuta de salam, jumatate din cascaval si o bucatica de ardei, pe urma alta bucata de peste, o feliuta salam, cascaval, ardei, ultima bucata de peste ... - File de merluciu, prajit in putin pesmet (3.5 puncte WW)
- Saramura de crap a la Florance (3.5 puncte WW)
se pune crapul pe gratar si se face un pic. Separat se fierb legumele si se introduc apoi bucatile de carne. Se da totul la cuptor 30 min.
Alimente similare
- Peste bacalhao (2.8 puncte WW)
- Bors peste (0.5 puncte WW)
- Scazatura de peste (0.9 puncte WW)
se toaca toate legumele si se pun la fiert, apoi se adauga pestele - Peste Carapau (2.3 puncte WW)
- Ciorba de peste (0.3 puncte WW)
Se fierb toate legumele in apa, si se adauga condimentele dupa gust.