Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Tocanita de vita, cu dovlecel, varza Bruxelles si morcovi

Denumire originală: Tocanita

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tocanita de vita, cu dovlecel, varza Bruxelles si morcovi" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 0.7 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 0.9 g/100g Carbohidraţi 6 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 2 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 2.2 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 5.2 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: dovlecel, morcovi, varza, vita, tocanita

Informaţii/ingrediente

  • 1 ceapa medie
  • 450 g carne slaba de vita, taiata in cubulete cam cat sa incapa in gura
  • 650 g dovlecel
  • 700 g verzisoare de Bruxelles
  • 500 g morcovi galbeni
  • 100 g piure de dovlecel rusesc
  • 500 ml bulion legume (dintr-un cubulet, marca voastra favorita)
  • 2/3 linguri de ulei vegetal

Descrierea producător/Mod de preparare

Se pregateste carnea in cubulete ca mai sus. Se pregateste bulionul de legume, se taie morcovii in felii subtirele, iar feliile mai mari se taie in patru.

Dovlecelul se spala, se cojeste si se taie in felii subtiri, care se taie in patru sau in sase, depinzand de marimea dovlecelului. Verzisoarele de Bruxelles se taie in doua de la codita, apoi fiecare jumatate e taiata in 4 sau in 6 depinzand de marime. Se taie ceapa in doua si se toaca fiecare jumatate in semi-discuri subtiri.

Se pune uleiul la incalzit intr-o oala emailata.

Se caleste ceapa la foc mic pana devine transparenta. Se adauga carnea si 1/2 din bulion, se pune capacul si se lasa pana incepe sa bolboroseasca capacul. Se amesteca regulat.

Se adauga legumele in transe, amestecand si adaugand restul bulionului.

Cand toate legumele sunt adaugate si (aproape) fierte, se pune sare si piper dupa gust.

Adaugati piureul de dovlecei, amestecati, lasati sa fiarba cu capac un pic. Gustati de sare si piper, adaugati eventual putin usturoi (praf).

Dureaza cam 2 ceasuri sa fiarba totul intr-o oala de vreo 3l.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Fasole verde cu usturoi (0.7 puncte WW)
    Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ...
  2. Varza calita cu kaiser (0.7 puncte WW)
  3. Mancare de conopida cu rosii a la Anqutz (0.7 puncte WW)
    Mod de preparare: Rupeti conopida in buchetele, spalati-o bine si puneti-o la fiert in apa cu sare. In timp ce se scurge conopida, curatati ceapa, tocati-o marunt, caliti-o in ulei si stingeti cu rosiile feliate. Adaugati ...
  4. Legume inabusite (0.7 puncte WW)
    se inabusesc toate sub capac circa 15 minute
  5. Ghiveci de legume (Musi25) (0.7 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: