Puncte Weight Watchers Rulada cu banane a la Lauricius
Denumire originală: Rulada cu banane
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Rulada cu banane a la Lauricius" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 6.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 11.8 g/100g | Carbohidraţi | 37.1 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 3.7 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: banana, banane, rulada
Informaţii/ingrediente
- Biscuiti populari/simpli (400 gr.)
- unt (80 gr)
- margarina (100 gr)
- un ou
- fulgi de nuca de cocos (150-170 gr.)
- zahar (150 gr.)
- cacao (30 gr.)
- banane (doua potrivite)
- esenta de rom (o fiola)
- zahar vanilat (2 pliculete)
- 300 ml apa [EXTRA: un shot de rom]
Descrierea producător/Mod de preparare
Se faramiteaza biscuitii in robotul de bucatarie foarte fin. Se pregateste siropul (apa se pune la fiert cu zaharul, pliculetele de zahar vanilat, esenta de rom si cacao.
Daca vreti, la final, dupa ce totul s-a omogenizat si zaharul s-a topit si ati stins focul, adaugati un shot de rom - bautura). Untul si margarina se amesteca (puteti folosi doar margarina sa iasa mai light sau doar unt sa iasa mai aromata - eu le-am combinat si iese f ok) cu fulgii de nuca de cocos. Separat se bate bine oul cu celalalt plic de zahar vanilat.
Se toarna siropul peste biscuiti si se omogenizeaza, apoi oul batut.
Pe o folie de aluminiu se intinde compozitia de biscuiti si de preseaza pana devine un strat subtire.
Peste se pune un strat de unt cu cocos, apoi bananele (un in prelungirea celeilalte sau cate una pentru cate o rulata medie). Se ruleaza.
Se pastreaza 3-4 ore la rece inainte de servire.
NOTA: Se poate servi si cu frisca pe deasupra.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Strudel cu branza si visine (6.2 puncte WW)
1 pachet de foi de placinta 600 g visine fara samburi 700 g branza de vaca 4 oua 5 linguri de zahar 10 linguri pesmet 5 linguri de gris 1 plic zahar vanilat ulei pt. uns foile - Chec cu ovaz (6.2 puncte WW)
5 oua 50g faina integrala de grau 50g fulgi de ovaz 30g curmale deshidratate 30g smochine confiate 70g fructoza 8g praf de copt - La galette des rois, TinAlexa (6.2 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se framinta alatul, aveti nevoie de o tava cu diametru 24cm, aluatul se inparte 2/3 si 1/3 partea mai mare este baza iar cea mica se pune peste ... - Cozonac cu nuca (6.2 puncte WW)
Se amesteca drojdia cu 1 lingurita zahar si cu puţină apă caldă, se lasa amestecul la crescut, pe urma se adauga la faina. Galbenusurile si albusul se bat cu zaharul pana se topeste. Se amesteca toate ingredientele, ... - Biscuiti copti, cu scortisoara by Tina (6.2 puncte WW)
Se amesteca toate, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Rezulta 200g, 4 portii
Alimente similare
- Pui Thailandez a la Lauricius (1.8 puncte WW)
Zaharul, zeama de la o lamaie, otetul si pasta de curry se amesteca intr-un castron. Se obtine un sos pentru marinat in care se pune puiul, taiat cubulete. Se lasa 15-20 minute asa, a rece. Apoi, ... - Cheesecake cu Zmeura a la Lauricius (5.5 puncte WW)
Se piseaza biscuiti foarte fin si se amesteca in ei untul topit si cele 4 linguri de lapte. Compozitia obtinuta (are o textura faramicioasa) se pune intr-o tava de tor (cu fund detasabil) si se preseaza ... - Tocanita ciuperci a la Lauricius (2.2 puncte WW)
Se calesc ceapa si usturoiul, se adauga ciupercile. Dupa ce incepe sa iasa din ele sucul propriu se pun ardeii tocati marunt. Se adauga bulionul, apa si condimentele. La final se pune patrunjelul tocat. Eu am ... - Oua cu branza la cuptor a la Lauricius (3.6 puncte WW)
Pentru o portie: se unge o farfurie termorezistenta cu 5 gr. de ulei de masline. Se tapeteaza cu rosii taiate rondele (cam o rosie de 80-100 gr. intra la o farfurie normala). Peste rosii se ... - Ficatei de pui cu rozmarin a la Lauricius (2.6 puncte WW)
Se topeste untul, se adauga doua linguri de ulei si ceapa taiata rondele. Cand ceapa s-a inmuiat se pun ficatei si se lasa sa se rumeneasca putin (cam 3-4 minute) la foc moderat. Se intorc foarte usor ...