Puncte Weight Watchers Ciulama de ciuperci, Cetateregala
Denumire originală: Ciulama de ciuperci
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciulama de ciuperci, Cetateregala" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 2.4 g/100g | Carbohidraţi | 6.1 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 2.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciuperci, ciulama
Informaţii/ingrediente
- ciuperci - 780 g
- ceapa - 150g
- secretul gustului de la Maggi - 8g
- ulei Floriol - 10ml
- usturoi - 5g
- faina de grau alba 30g
- smantana 12% 100ml
- smantana 10% 100ml
- piper - 0.2g
- busuioc - 0.2g
- patrunjel - 10g
- sare - 5g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei.
Dupa ce ceapa a devenit sticloasa adaugam si ciupercutele pe care le acoperim lasand capacul putin deschis pentru a fierbe in suc propriu, iar cand acesta a scazut completam din nou cu apa sa fie bine acoperite.
Dupa ce am pus apa lasam oala fara capac si aducem la fierbere. Lasam sa fiarba incet cam 10 min pana mai scade putin din apa.
Intre timp amestecam cele 2 linguri de faina cu smantana si, cand zeama a mai scazut adaugam acest amestec. sare si piper dupa gustul fiecaruia.
Dupa 5 minute punem usturoiul pisat impreuna cu patrunjelul taiat, amestecam si lasam cam 2 min si gata!
Se serveste cu mamaliguta, orez sau paste. Eu am servit-o cu paste integrale fusilli fierte.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Mancare de conopida (0.9 puncte WW)
900 g conopida 1 leg marar 1 ceapa 1 lingura ulei 1 lingura pasta de tomate / 2 rosii un pvf cutit sare un vf de cutit de piper alb - Tocanita de legume a la Mayya (0.9 puncte WW)
vinete, dovlecei, rosii in bulion, usturoi, ulei de masline, sare, piper, busuioc si oregano. - Pasta de legume, Anita (0.9 puncte WW)
Se fierbe bine orezul. Se amesteca mixeaza toate ingredientele in bleder si se obtine o pasta buna ca umplutura pt ardei, se pot face si sarmale dietetice si se poate manca si asa.Se pun condimente ... - Legume la tigaie by Anqutz (0.9 puncte WW)
INCREDIENTE: 700 gr ciuperci crude 2 linguri ulei de masline 100 gr ceapa 400 gr ardei 400 gr rosii in conserva Busuioc Cimbru Se calesc ciupercile in cele 2 linguri de ulei. Se face sos din 100 gr de ceapa care se ... - Mancarica cu vinete si dovlecei by Mihaela (0.9 puncte WW)
Intr-o cratita cu capac puneti uleiul cu vanata, ciupercile si dovlecelul la inabusit, apoi adaugati rosiile date la blender si daca este cazul turnati 50 ml apa (sau vin alb dupa preferinta). Cand s-au inmuiat ...
Alimente similare
- Ciulama de ciuperci (1.9 puncte WW)
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se pune la calit intr-o lingura de ulei de masline. Cand a devenit ceapa rumena, se adauga ciupercile feliate, sarea si piperul. Se mai adauga 2-3 pahare de apa ... - Ciulama de ciuperci by Moni (1.8 puncte WW)
Se feliaza ciupercile si se prajesc in ulei. Se adauga faina amestecata cu smantana, usturoiul pisat. - Ciulama de pui (13.7 puncte WW)
Prajim pulpele separat in ulei, topim margarina apoi calim un pic ceapa, morcovi, adaugam faina si un pic de apa, apoi adaugam pulpele si mai completam cu apa cat sa le acopere. Cand sunt aproape gata ... - Ciulama de pui cu smantana (3.7 puncte WW)
Se coace puiul portionat inabusit. Se inabuse ceapa peste care se adauga delikatul. Se amesteca faina, smantana si apa dupa care se fierbe lasadu-se sa se ingroase. Se adauga puiul se mai da un clocot si gata. - Mamaliguta, Cetateregala (1.9 puncte WW)
Se pune apa cu sare la fiert apoi sa adauga malaiul si se lasa la facut, la foc mic, cam 20 de minute.