Puncte Weight Watchers Omleta cu Cremwursti
Denumire originală: Omleta cu cremwursti
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Omleta cu Cremwursti" din categoria "Oua".
Puncte Weight Watchers | 10.3 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 33.9 g/100g | Carbohidraţi | 2.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 15.1 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: oua, crenvusti, omleta, cremwursti
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Omleta cu Cremwursti"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Oua"
- Omleta cu sunca si lapte a la "Prichindel" (10 puncte WW)
2 oua de gaina 100g/142kcal lapte de vaca integral 3% grasime 10ml/6.2kcal sunca de pui 80g/212.2kcal ulei de masline extravirgin 2ml/16kcal - Omleta a la lady alina (8.5 puncte WW)
se bate oul bine, se adauga apa, sare, faina si se amesteca bine. apoi se pun restul ingredientelor. se prajeste in 2 linguri de ulei - Omleta cu sparanghel (8.1 puncte WW)
1. Intr-o tigaie adanca, adaugati apa si fierbeti sparanghelul la foc mare. Cand incepe sa fiarba, dati focul la mediu-mic si lasati sa fiarba (fara capac) pana cand se inmoaie sparanghelul. Scurgeti sparanghelul si clatiti ... - Omleta din oua de prepelita (7.5 puncte WW)
- Omleta cu pastai fasole galbena si ceapa (7.3 puncte WW)
oua ulei masline ceapa fasole galbena sare
Alimente similare
- Cremwursti (8.4 puncte WW)
- Omleta (4.1 puncte WW)
- Omleta a la Gea (5.1 puncte WW)
Se incinge uleiul de masline, se adauga ceapa si se caleste 30 sec. Se adauga sunca presata si se caleste si ea impreuna cu ceapa un minut. Se adauga branza de oaie si se amesteca ... - Omleta by Mirabella (2.7 puncte WW)
- Omleta cu legume (3.8 puncte WW)
Se incinge uleiul, se caleste ceapa 2 minute, apoi se adauga pe rand celelalte legume (ardeiul, ciupercile si spanacul); dupa ce se inmoaie se adauga oale batute.