Puncte Weight Watchers Omleta "yammi"
Denumire originală: Omleta "yammi"
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Omleta "yammi"" din categoria "Oua".
Puncte Weight Watchers | 4.3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 11.8 g/100g | Carbohidraţi | 2.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 12.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: oua, omleta, tigaie
Informaţii/ingrediente
10g ulei, 10g usturoi verde, 20g ceapa verde, 110g ou, 40g sunca pui Gourmet, 30g cas oaie
Descrierea producător/Mod de preparare
Se calesc ceapa, usturoiul si sunca putin in ulei, se adauga casul, apoi ouale batute cu sare si piper. Se coace pe ambele parti si gata..yammi...:)
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Oua"
- Omleta (4.1 puncte WW)
- Ou integral, gatit (omleta) (4.1 puncte WW)
- Omleta cu telemea si ceapa verde (4 puncte WW)
100g oua 25g telemea de vaca 45g ceapa verde 5 ml ulei - Omleta cu ardei gras (4 puncte WW)
Se bate ouale foarte bine, se amesteca cu branza de vaci, cu ardeiul gras si condimentele. Se pune uleiul in tigaie iar cand este fierbinte se toarna compozitia de mai sus si se prajeste pe o ... - Omleta a la "afrodita" (3.8 puncte WW)
Mod de preparare: se taie ceapa foarte marunt impreuna cu ustroiul si ardeiul gras. se bat ouale spuma se adauga sare peste ele. se adauga uleiul de masiline se lasa sa se incinga si se adauga ...
Alimente similare
- Omleta (4.1 puncte WW)
- Omleta a la Gea (5.1 puncte WW)
Se incinge uleiul de masline, se adauga ceapa si se caleste 30 sec. Se adauga sunca presata si se caleste si ea impreuna cu ceapa un minut. Se adauga branza de oaie si se amesteca ... - Omleta by Mirabella (2.7 puncte WW)
- Omleta din oua de prepelita (7.5 puncte WW)
- Omleta taraneasca (6.4 puncte WW)
se toaca ceapa si salamul apoi se prajesc putin dupa care se adauga ouale si se mai lasa putin pe foc